Αντρέα Στραματσόνι: Πώς τα πηγαίνει στην Αλ Γκαράφα με τον Σεμπάστιαν Λέτο (vid)

Πήρε το... μάθημα ο Στραματσόνι;

Επιδόσεις… αντίστοιχες με εκείνες στον Παναθηναϊκό έχει ο Αντρέα Στραματσόνι στην Αλ Γκαράφα με τα πρώτα συμπεράσματα του ιδίου με τον Σεμπάστιαν Λέτο να μπορούν να βγουν.

Ο Ιταλός πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού με τον «μαθητή» Λέτο στο πλευρό του έχουν σχεδόν ίδιο αριθμό νικών – ηττών στο Κατάρ.

Συγκεκριμένα, η Αλ Γκαράφα έχει 7 νίκες, όμως, δεν απέφυγε τις 6 ήττες, ενώ 2 μόλις, παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Ο «Στράμα» παίζει σε κάθε ματς με τρεις στόπερ, κάτι το οποίο θυμούνται άπαντες, και από το Τριφύλλι. Παιχνίδι με παιχνίδι κάνει παραλλαγές. Τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε με επιθετικό «3-5-2», ωστόσο, η «τριάρα» από την Αλ Ντουχαϊλ (3-1), τον ανάγκασε να αλλάξει το σκεπτικό.

Τέλη Σεπτέμβρη – αρχές Οκτώβρη, άρχισε να σκέπτεται και να εφαρμόζει το «3-4-1-2» και το «3-4-2-1» και έφερε σχετικά μέτρια αποτελέσματα, όπως μαρτυρά και η τελική στατιστική του στο «ρεκόρ» στο ποδόσφαιρο του Κατάρ. Αρχές Νοέμβρη επανέφερε το «3-5-2», αλλά δεν του βγήκε καθόλου γνωρίζοντας δύο ήττες.

Παρά το γεγονός, πως παίζει αμυντικογενές ποδόσφαιρο με τριάδα στην άμυνα, οι Στραματσιόνι και Λέτο δεν έχουν γλιτώσει τα… πολλά γκολ με αποκορύφωμα το ματς με την Αλ Σαντ που έληξε 6-4 εις βάρος τους!

Πέρα από αυτό, υπάρχει η προαναφερόμενη ήττα από την Αλ Ντουχαϊλ (3-1), αλλά και εκείνες από τις Αλ Κχορ ΣΚ (4-2) και Κατάρ ΣΚ. Τέλος, είναι και η ισοπαλία 3-3 με την Αλ Αραμπί ΣΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News