Παναθηναϊκός: «Φορτωμένοι» οι Βιτάλ - Παλάσιος!

Παναθηναϊκός: «Φορτωμένοι» οι Βιτάλ - Παλάσιος!

Είναι φυσιολογικό έως ένα βαθμό οι Παλάσιος και Βιτάλ να μην βγάζουν την φρεσκάδα που θα περίμενε κανείς στον αγωνιστικό χώρο από τις συνεχόμενες «υποχρεώσεις» τους.

Αμφότεροι μετακόμισαν στην Ευρώπη από τη Λατινική Αμερική (Ιντεπεντιέντε, Κορίνθιανς) και δεν έχουν κάνει… καλοκαίρι. Δεν έχουν πάρει ανάσα στην κυριολεξία!

Ο Βιτάλ πάει για… ρεκόρ, έχοντας παίξει από τον Φλεβάρη του 2021 σε 7 διαφορετικές διοργανώσεις μέσα από 40 (!) παιχνίδια. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος «μάγος» έχει πραγματοποιήσει 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας του, 3 στο Κύπελλο, 6 στο Καμπεονάτο Παουλίστα, 4 στο Κόπα Σουνταμερικάνα, 2 στην τελική φάση του Καμπεονάτο Παουλίστα, 8 στη Superleague και 1 στο Κύπελλο Ελλάδος.

Τα ίδια ισχύουν περίπου και για τον Παλάσιος. Ο «Τούκου» παίζει non stop και εκείνος από τον Φλεβάρη με 15 συμμετοχές στο Κόπα Ντε Λα Λίγκα Προφεσιονάλ της Αργεντινής, 7 στο Κόπα Σουνταμερικάνα, 8 στο Προφέσιοναλ Φούτμπολ Λιγκ της Αργεντινής, 8 ματς στη Superleague και 1 στο Κύπελλο Ελλάδος.

Καταλαβαίνει κανείς πως οι δύο Λατίνοι νεοαποκτηθέντες του Παναθηναϊκού έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά με συνεχόμενα ματς τους τελευταίους εννέα μήνες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News