Παναθηναϊκός: Εξελιχθείτε και δείτε καλά τα αντι-παραδείγματα

Ενδεκάδα: Η διαφορά με Αλεξανδρόπουλο, Μαουρίσιο και Πέρεθ

Είναι βέβαιο πως σύντομα ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα γίνει κομβικό στέλεχος της εθνικής ομάδας.

Ο μικρός ωριμάζει γρήγορα, έχει σπάνια προσόντα για κεντρικό μέσο και γρήγορα θα γίνει στόχος ξένων συλλόγων.

Αρκεί να προστατευτεί από την ομάδα του. Είναι δεδομένο πως όταν πηγαίνεις στην λογική να αναδείξεις ταλέντο, θα υπάρξουν στιγμές που θα πληρώσεις την απειρία του.

Αυτό, άλλωστε, προσφέρει ο Παναθηναϊκός στους μικρούς, τους δίνει εμπειρίες. Βιώνουν τα λάθη τους, μαθαίνουν αυτά που πρέπει να αποφεύγουν στην πράξη και όχι στην θεωρία. Αυτό το πλεονέκτημα θα το εξαργυρώσουν μέσα στο χρόνο.

Γι’ αυτό τον λόγο επιμένουμε πως το καλό για την εξέλιξη τους, είναι να παραμείνουν στον σύλλογο, όσο γίνεται περισσότερο, αυτό ισχύει για τον Σωτήρη, τον Ιωαννίδη και τον Χατζηγιοβάνη.

Ας παραδειγματιστούν από Βαγιαννίδη, Ζαγαρίτη, με τον πρώτο ήδη να επιστρέφει στο Κορωπί αναγνωρίζοντας το λάθος του και τον Βασιλάκη να…ετοιμάζεται.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει το δικαίωμα στον Αλεξανδρόπουλο να εξελίξει τον εαυτό του, νιώθοντας τη δύναμη και κουβαλώντας το βάρος φανέλας μία μεγάλης ομάδας ώστε να δει στην πράξη αυτά που θα πρέπει να αποφεύγουν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News