Παναθηναϊκός: Η κίνηση-ματ του Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα

Πεντάστερο ξέσπασμα με θύμα τον Βόλο και τώρα... Ολυμπιακός!

Ο δημοσιογράφις Γιώργος Σηφάκης, σχολιάζει την κίνηση-ματ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που «ξεκλείδωσε» το παιχνίδι με τον Βόλο.

Αναλυτικά όσα γράφει στην εφημερίδα «Δημοκρατία»:

Οι «πράσινοι» ήταν εντυπωσιακοί. Μέχρι να καταλάβει ο Βόλος τι γινόταν, είχε δεχθεί δύο γκολ προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο, και αντίο ζωή!

Ο Παναθηναϊκός έκανε στον αντίπαλό του ό,τι είχε πάθει ο ίδιος σε Γιάννενα και «Κλ. Βικελίδης».

Οι «πράσινοι» δείχνουν δυνατοί στο σπίτι τους. Η επιλογή του Γιοβάνοβιτς να χρησιμοποιήσει τον Καρλίτος σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ιωαννίδη αποδείχθηκε κατά την άποψή μας καταλυτική.

Οι δύο τους συμπλήρωναν ο ένας τον άλλον και έκαναν σμπαράλια την άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» έβγαλαν στο χορτάρι της Λεωφόρου πολλά καντάρια μπάλα.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, σκόραρε τέσσερις φορές και είχε ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα γκολ κόντρα στον Βόλο, ο οποίος κατέβηκε στη Λεωφόρο να παίξει με φουλ ρίσκο. Η άμυνα των φιλοξενουμένων ήταν πολύ ψηλά και το πλήρωσε ακριβά, αφού Βιτάλ και Χατζηγιοβάνης έκαναν πάρτι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News