Σεμέδο - Σοκάρει η 17χρονη: «Ήμουν μεθυσμένη - Με κλείδωσε και με εξανάγκασε σε συνουσία!»

Σεμέδο - Σοκάρει η 17χρονη: «Ήμουν μεθυσμένη - Με κλείδωσε και με εξανάγκασε σε συνουσία!»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της 17χρονης για τη νύχτα που θα τη σημαδέψει για το υπόλοιπο της ζωής της και τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Όπως είπε και αναφέρει το dikastikoreportaz.gr, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής διασκέδαζε μαζί με την φίλη της σε κατάστημα της Γλυφάδας και στη συνέχεια στον Ωρωπό, μαζί με τον αμυντικό του Ολυμπιακού και τον 40χρονο μανατζερ.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενώ είχαν καταναλώσει, όπως είπε, μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πήγαν στο σπίτι του Σεμέδο όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν.

«Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία… Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News