Παναθηναϊκός - Φουλάρει για 4+1 μεταγραφές

Άλκμααρ - Παναθηναϊκός 3-0: Highlights - Video

Στη βάση της επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής η αποστολή του Παναθηναϊκού, μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Οι πάικτες του Παναθηναϊκού θα έχουν σήμερα και αύριο ρεπό, και από την Τρίτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν.

Την ίδια στιγμή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν σταματάει τη δουλειά και πέρα από τον αγωνιστικό σχεδιασμό έχει και τον μεταγραφικό, είναι γνωστό πως οι «πράσινοι» χρειάζονται ενίσχυση και σε άλλες θέσεις του υπάρχοντος ρόστερ.

Το «τριφύλλι» ψάχνεται για ένα «οχταροδεκάρι», ένα (ίσως και δύο) εξτρέμ, έναν σέντερ φορ και ενδεχομένως έναν τερματοφύλακα που θα προσφέρει ανταγωνισμό στον Σωκράτη Διούδη.

Η εφημερίδα Live Sport, όμως, αναφέρει σήμερα πως υπάρχουν σκέψεις από τη μεριά του Γιοβάνοβιτς για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ και ως στόπερ.

Μία τέτοια κίνηση θα μπορούσε να υλοποιηθεί προς το τέλος Αυγούστου, εφόσον φανεί πως υπάρχει τέτοια ανάγκη από τη μεριά του προπονητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News