Θέλει Μπουζούκη ο Μπέος!

Δεν νίκησε ο Παναθηναϊκός - Έσωσε το τριφύλλι ο Διούδης

Στενό μαρκάρισμα στον Παναθηναϊκό κάνει ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μετά τον Περέα ζητάει και τον Γιάννη Μπουζούκη για τον Βόλο.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Βόλου «γλυκάθηκε» από τον Περέα, τον οποίο και ζήτησε… χωρίς χρήματα να τον αγοράσει από το Τριφύλλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Την ίδια στρατηγική θέλει να ακολουθήσει και με τον Μπουζούκη, ο οποίος δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν.

Με τον Μπόλονι ο Μπουζούκης πιθανότατα, θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου από το Τριφύλλι, όμως, πλέον, κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί τι θα γίνει με τον νεαρό μέσο, που πιθανότατα θα περάσει από νέα διαδικασία αξιολόγησης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θα έμπαινε σε συζητήσεις για την παραχώρηση του Μπουζούκη με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ (τέτοια ρήτρα μπήκε και στον Εμμανουηλίδη). Όμως, ο Βόλος, που ξεκίνησε να προσεγγίζει το θέμα του παίκτη από τον Ιανουάριο, δεν βρίσκεται σε θέση να προσφέρει ένα τέτοιο ποσό.

Οπότε, μονάχα, με κάποιο ποσοστό μεταπώλησης, όσο υψηλό κι αν είναι αυτό, ο Αχιλλέας Μπέος δύσκολα θα κάνει νέο «deal» με τους πράσινους…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News