Πλήγμα η απουσία του από το ντέρμπι

Πλήγμα η απουσία του από το ντέρμπι

Πλήγμα η απουσία του Φραν Βέλεθ από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός κάνει καλή σεζόν και δίνει τα πάντα για την ομάδα, είτε ως στόπερ, είτε ως αμυντικός χαφ, στον πρώτο γύρο είχε παίξει δίπλα στον Μαουρίσιο κι ο Κάρολ Σβιντέρσκι έκανε… πάρτι απέναντι στον Πούγγουρα κατά πρώτο λόγο και στον Σένκεφελντ κατά δεύτερο.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Πολωνός είχε σκοράρει μια φορά, είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες χάρη σε δικές του εξαιρετικές κινήσεις και ήταν εμφανές πως έπρεπε να αλλάξει το πλάνο αντιμετώπισής του.

Θα μπορούσε ο Μπόλονι να γυρίσει τον Βέλεθ στα στόπερ, θα μπορούσε ακόμη και με τον παλιομοδίτικο τρόπο να παίξει man to man με τον Σένκεφελντ πάνω στον καταπληκτικό εκείνο το βράδυ Πολωνό φορ.

Δεν έκανε τίποτα από τα παραπάνω, ο Σβιντέρσκι συνέχισε να αποτελεί «κίνδυνο-θάνατο», να κάνει την διαφορά με την ασίστ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ και το τριφύλλι να χάνει τον αγώνα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News