Πλέι οφ: Η βαθμολογία και η θέση του Παναθηναϊκού (9η αγωνιστική)

Οι μάγκες του Δώνη, «πάτησαν» Άρη και διαιτητή

Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές για τον Παναθηναϊκό που -έχοντας έξι παίκτες της ακαδημίας και εννιά Έλληνες στην 11άδα του- κέρδισε με 1-0 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σήμερα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off της Super League 1.

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ, ενώ ο Άρης φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ, με αμφότερα τα παιχνίδια να διεξάγονται την Κυριακή 19 Ιουλίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άρης (4-2-3-1):
 Κουέστα, Ροζ, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Μπακούτσης (78’ Διαμαντόπουλος), Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Γκάμα, Μαρτίνες (72’ Σόουζα), Μαντσίνι.

Παναθηναϊκός (3-4-2-1): Ξενόπουλος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης (84’ Θεοχάρης), Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος (59’ Σερπέζης), Ζαγαρίτης, Μπουζούκης (83’ Μπεκ), Αθανασακόπουλος (59’ Κολοβός), Καμπετσής (60’ Μακέντα).

Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας).

Διαιτητής VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Πλέι οφ: Η βαθμολογία και η θέση του Παναθηναϊκού (9η αγωνιστική)

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News