Πιτίνο: «Δεν υπάρχει ποσό που θα με έκανε να φύγω από την ομάδα τώρα - Δεν με κέρασε ποτό ο Λάνγκφορντ»

Οι δηλώσεις του Πιτίνο στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την Εφές - Ιδιαίτερη αναφορά σε Βουγιούκα

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ!

Αναλυτικά:
Για την άνοδο του Παναθηναϊκού ενόψει των αγώνων με την Ρεάλ: «Τα δύο πράγματα που θέλουμε είναι να προπονούμαστε σωστά, να βελτιωνόμαστε και κυρίως να βελτιωνόμαστε στην άμυνα».

Για την άμυνα μέχρι το φινάλε του αγώνα και αν είναι κομμάτι της φιλοσοφίας του: «Κάθε προπονητής έχει αυτή τη φιλοσοφία».

Επιπλέον, στην κάμερα της «Cosmote TV» δήλωσε για τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στο NCAA και τη διαφωνία του με τον Κιθ Λάνγκφορντ: «Απολαμβάνω το γεγονός ότι είμαι επαγγελματίας προπονητής. Υπήρξαν πολλά σενάρια. Μπορώ να βλέπω μόνο το καλεντάρι. Αν ήθελα να πάω στο κολέγιο, θα έπρεπε να φύγω. Δεν υπάρχει ποσό που θα με έκανε να φύγω από την ομάδα τώρα, καθώς πηγαίνουμε στα πλέι οφ. Δεν θα έδινα σημασία στις φήμες, αν ήμουν στη θέση σας, γιατί με νοιάζει πάρα πολύ αυτή η ομάδα. Δεν πηγαίνω πουθενά. Πάντα θα υπάρχουν σενάρια και φήμες.

Απολαμβάνω τη θητεία μου στον Παναθηναϊκό. Όλοι είναι εξαιρετικοί. Έχουμε διαφωνίες και μετά κάνουμε μια αγκαλιά και τα βρίσκουμε. Με ενόχλησε αυτό που έγινε με τον Λάνγκφορντ, δεν θέλω να δέχονται τεχνικές ποινές οι παίκτες μου. Ήμουν εκνευρισμένος γιατί δεν με κέρασε ένα ποτό τις προάλλες έξω».
Περισσότερα σε λίγο…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News