Πήραν τον τίτλο του MVP από τον Διαμαντίδη

Πήραν τον τίτλο του MVP από τον Διαμαντίδη

Κάιλ Χάινς και Έκπε Ούντο μοιράζονται τον άτυπο τίτλο του MVP των δευτέρων ματς των playoffs της Ευρωλίγκας. Πάντως αν ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει, τον τίτλο θα έπαιρνε ο Διαμαντίδης.

Η σημασία των αθλητικών ψηλών στο σύγχρονο μπάσκετ είναι μεγάλη. Καταδεικνύεται, δε, από το γεγονός ότι πολυτιμότεροι παίκτες στα δεύτερα ματς των playoffs της Ευρωλίγκας ήταν δύο τέτοιοι.

[ads2]

Ο λόγος για τον Κάιλ Χάινς και τον Έκπε Ούντο, που συγκέντρωσαν από 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, έναν λιγότερο από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που όμως ήταν στους ηττημένους της βραδιάς.

Στη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί του Ερυθρού Αστέρα με 77-76 ο Χάινς είχε 19 πόντους (8/9 δίποντα, 3/3 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ στο θρίαμβο της Φενέρμπαχτσε επί της Ρεάλ με 100-78 ο Ούντο είχε 18 πόντους (7/9 δίποντα, 4/5 βολές), 4 ριμπάουντ και 2 τάπες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News