Πιεμπονγκσάντ: «Να επαναφέρουμε πάλι το brand του Παναθηναϊκού και να δημιουργήσουμε υπεραξία»

Πιεμπονγκσάντ: «Να επαναφέρουμε πάλι το brand του Παναθηναϊκού και να δημιουργήσουμε υπεραξία»

O Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ παρουσιάστηκε στους Βέλγους δημοσιογράφους ως ο νέος ιδιοκτήτης της Μουσκρόν και ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό.

«Στην δική μου ποδοσφαιρική επενδυτική λογική, πάντα προσπαθώ να δω πως μπορούμε να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη δυνατή υπεραξία, ώστε να συνδέσουμε όλα τα κλαμπ μαζί. Στην Ελλάδα με θέλουν να αναλάβω την ομάδα με το επενδυτικό μου πλάνο, αλλά η συμφωνία δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Ελπίζουμε ότι το deal θα τελειώσει σε 30 ημέρες και τότε θα σας ενημερώσω με περισσότερες λεπτομέρειες. Αν πάρουμε τον Παναθηναϊκό θα δουλέψουμε για να επαναφέρουμε πάλι το brand του συλλόγου εκεί που πρέπει και να βελτιώσουμε τα οικονομικά της ομάδας.

Επίσης πρέπει να κοιτάξουμε στα ταλέντα για να δούμε πως θα δημιουργήσουμε υπεραξία στο μέλλον. Επίσης έχουμε μία ακόμα ομάδα στην Αγγλία, στην οποία θέλουμε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News