«Αν περάσουν τον Παναθηναϊκό θα έχουν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ!»

Ο άλλοτε παίκτης του ΟΦΗ, αλλά και αρχηγός της Γιουρόπα, Χουάν Χοσέ Μπεθάρες μιλάει στο gazzetta.gr για την ομάδα του Γιβραλτάρ και το ενδεχόμενο να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό!  

 Ο Χουάν Χοσέ Μπεθάρες στάζει μέλι όποτε αναφέρεται στην ελληνική εμπειρία του στον ΟΦΗ την σεζόν 2008/09. Αυτοαποκαλείται «Μπεθαράκης» και μαθαίνει με ενδιαφέρον τα νέα του κρητικού συλλόγου.

[ads2]

Ο 35χρονος Ισπανός μέσος διετέλεσε αρχηγός στο ξεκίνημα της περυσινής σεζόν στη Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ, ωστόσο προτού ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος αποχώρησε με την μορφή δανεισμού λόγω διαφωνιών του με τον προπονητή.

 Η Γιουρόπα πραγματοποιώντας μία αρκετά πειστική εμφάνιση ηττήθηκε με το αξιοπρεπές 1-0 από την ΑΪΚ στη Σουηδία, αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο «Βικτόρια» του Γιβραλτάρ. Ο νικητής του ζευγαριού θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό στον Γ΄ Προκριματικό Γύρο του Europa League.

«Αν περάσουν τον Παναθηναϊκό θα έχουν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ!»

Ο Μπεθάρες μίλησε στο gazzetta.gr για τη δυναμική της Γιουρόπα, τονίζοντας πως έχει βάσιμες πιθανότητες πρόκρισης στον πλαστικό χλοοτάπητα του «Βικτόρια».

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής παράλληλα αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά και τον φίλο του Νάνο.

«Πιστεύω πως η Γιουρόπα έχει σοβαρές πιθανότητες να αποκλείσει την ΑΪΚ. Διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές με προϋπηρεσία στη Β΄ κατηγορία της Ισπανίας. Δεν είναι τυχαίοι παίκτες. Διαθέτουν ποιότητα.

Επίσης στον πλαστικό χλοοτάπητα στο «Βικτόρια Στέιντιουμ» έχουν πλεονέκτημα. Είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τον φυσικό χλοοτάπητα και είναι εξοικειωμένοι εκεί. Αν σκοράρει το πρώτο γκολ η Γιουρόπα, τότε μπορεί να τα καταφέρει».

Ο Μπεθάρες υποστηρίζει πως στην παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται στο μυαλό των παικτών του συλλόγου από το Γιβραλτάρ.

«Αν φτάσουν στο σημείο να αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Εκεί παίζει και ο φίλος μου ο Νάνο. Νομίζω πως δεν σκέφτονται τώρα τον Παναθηναϊκό. Στο μυαλό τους είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αποκλείσουν την ΑΪΚ Σόλνα. Αν προκριθούν και αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό θα είναι σαν να έχουν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ».

«Αν περάσουν τον Παναθηναϊκό θα έχουν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ!»

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στο επίπεδο του πρωταθλήματος Γιβραλτάρ κάνοντας αναφορά στον μεγάλο αριθμό Ισπανών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται εκεί.

«Ήμουν αρχηγός της Γιουρόπα στο ξεκίνημα της σεζόν όμως μετά τα Χριστούγεννα είχα κάποια προβλήματα με τον προπονητή και αποχώρησα από την ομάδα. Στο πρωτάθλημα Γιβραλτάρ αγωνίζονται πλέον πολλοί Ισπανοί και έχει γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Είναι ενδιαφέρον και καλύτερο από το παρελθόν».  

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News