Παζλ που το φύσηξε ο αέρας

Με 35 η "πρώτη" του Πογιάτος!

Σκεφτόμαστε συνεχώς την εικόνα κατάρρευσης που είχε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη όταν αποφασίστηκε από τον προπονητή να βγει εκτός αγώνα ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Βάσει εικόνας στο τέλος στο τριφύλλι έπρεπε να είναι κι ευχαριστημένοι (!!!) για το γεγονός ότι έχασαν μόνο 1-0. Έγινε σαφές πως ο κόουτς πρέπει να κοιτάξει να μπολιάσει με λύσεις μια ομάδα που μοιάζει να έχει ένα μόνο σχήμα, είναι αποκρουστικό να βγαίνει κάποιος από τους βασικούς (που δεν έχει κι επιθετικά χαρακτηριστικά) και ο Παναθηναϊκός να γίνεται ακόμα χειρότερος.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η -ίσως- τελευταία ευκαιρία του Κόναν

Non stop πειράματα από Μπόλονι στην προπόνηση

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Δεν φταίει γι αυτό ούτε ο αρχηγός, ούτε ο Σερπέζης που αποτέλεσαν τις αλλαγές στην πρεμιέρα: φταίει το γεγονός ότι αυτή η ομάδα προέκυψε στην πορεία και δεν δοκιμάστηκε ΠΟΤΕ στην προετοιμασία. Είναι τόσο εύθραυστες οι ισορροπίες με τις δοκιμές στους φορ, με τους τραυματισμούς βασικών, με την αργοπορημένη άφιξη του Χουανκάρ που λες πως αν κάτι αναγκαστεί να πειράξει ο Πογιάτος, το παζλ χαλάει σαν να το φύσηξε αέρας.

Η ομάδα εκεί που στην πρεμιέρα έπρεπε να αντεπιτεθεί για να σώσει έστω τον πόντο έγινε ακόμα χειρότερη! Ακόμα κι αν από τύχη έπαιρνε αποτέλεσμα, θα χρειαστούν περισσότερα πράγματα μελλοντικά ώστε να “ψήσεις” τον κόσμο σου πως κάτι καλό πας να στήσεις.

Δημήτρης Στρατής


Eλέγξτε επίσης

Λαμία - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Λαμία – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Λαμία – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο ΔΑΚ της Λαμίας για την 7η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.