«Παύλος Γιαννακόπουλος»: Live Streaming η συνέντευξη Τύπου

«Παύλος Γιαννακόπουλος»: Live Streaming η συνέντευξη Τύπου

Όλοι οι Παναθηναϊκοί μετράμε αντίστροφα για το 2ο «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», στη μνήμη του ανυπέρβλητου διοικητικού ηγέτη του Συλλόγου μας.

Τρεις σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, η Maccabi FOX Tel Aviv, η Fenerbahce Beko και η AX Armani Exchange Olimpia Milan, ανταποκρινόμενες θετικά στην πρόσκληση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, θα βρεθούν στην Αθήνα το προσεχές Σαββατοκύριακο συμμετέχοντας σε ένα σπουδαίο τουρνουά, το οποίο καθιερώνεται πλέον ως θεσμός, τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού διοικητικού ηγέτη του «τριφυλλιού».

Πριν τους αγώνες και συγκεκριμένα το μεσημέρι του Σαββάτου (21/9, 13.00) θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων η συνέντευξη Τύπου του 2ου «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καθώς και των προπονητών και αθλητών των τεσσάρων ομάδων.

Δείτε σε Live Streaming…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News