Πασκουάλ: Αποθέωσε Πρίφτη, αποκάλυψε ότι ήθελε τον Πέρι - Οι ατάκες για Γιαννακόπουλο

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ - Ποιος θα προπονήσει με Αρμάνι

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Πρίφτη, ενώ σχολίασε το ενδιαφέρον του για τον Κέντρικ Πέρι.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στην ιστοσελίδα sdna.gr:

Για τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα, έχει ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Τρέφω τεράστιο σεβασμό για όλους. Ήταν το σπίτι μου, νιώθω μέρος της ιστορίας της ομάδας, αλλά και της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Πραγματικά, αυτό νιώθω. Δεν ξέρω τι πιστεύει ο κόσμος για εμένα, όμως εγώ έτσι αισθάνομαι, παρά το γεγονός πως μια μέρα ολοκληρώσαμε τη συνεργασία μας. Ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου».

Για τον Μάνο Παπαδόπουλος: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό είχαμε εξαιρετική επαφή. Βλέπουν πολλά μπασκετικά ζητήματα από την ίδια οπτική γωνία. Τώρα είμαστε μαζί στην Αγία Πετρούπολη. Είμαι πάρα πολύ καλά μαζί, ο τρόπος που δουλεύουμε είναι τέλειος. Είναι σημαντική η παρουσία του και για εμένα και για το κλαμπ».

Για τον Πρίφτη: «Πιστεύω πως είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη και αξίζει να βρίσκεται στην Euroleague. Όπως κατάλαβα, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, είχε και την ευκαιρία να συνεχίσει στο Καζάν. Επέλεξε τον Παναθηναϊκό. Είχε δύο επιλογές στην Euroleague. Θεωρώ πως το αξίζει πλήρως, είναι ένας προπονητής επιπέδου Euroleague. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά στον Παναθηναϊκό».

Για Ουάιτ και Πέρι: «Νομίζω ότι ο Οκάρο Ουάιτ αν και rookie στην Euroleague είναι έμπειρος. Θα είναι πολύ δύσκολο να προσαρμόσει το παιχνίδι του, γιατί το γνωρίζει το άθλημα. Επίσης, είχε συνεργαστεί με τον κόουτς Πρίφτη. Θα είναι πιο εύκολες οι συνθήκες για εκείνον.

Από την άλλη πλευρά, αυτό το βήμα για έναν πόιντ γκαρντ είναι πάντα πιο δύσκολο. Σωματικά οι ικανότητές του είναι τρομερές. Έχει ποιότητα, έχει ηγετικά στοιχεία. Όμως, σε πολλές περιπτώσεις οι πλέι μέικερ χρειάζονται λίγο παραπάνω χρόνο. Το καλοκαίρι τον “τσέκαρα” τον Πέρι. Τον θεωρώ έναν πολύ, πολύ καλό παίκτη. Είμαι σίγουρος πως είναι παίκτης επιπέδου Euroleague. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ καλή προσθήκη».

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Δεν γνωρίζω ακριβώς την πραγματικότητα εντός της ομάδας, το πώς δουλεύουν, δεν είμαι τόσο κοντά. Όμως, σίγουρα, η οικογένεια Γιαννακόπουλων είναι μεγάλο μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Πέτυχαν ό,τι ήταν ακατόρθωτο. Ξόδεψαν πάρα πολλά εκατομμύρια για την ομάδα που αγαπούν. Έκαναν καλύτερη την Euroleague με τους τρομερούς παίκτες που έφεραν. Όπως τα βλέπω εγώ, ο Παναθηναϊκός και ο Γιαννακόπουλος πάνε μαζί».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News