Τελειώστε το... αστείο με τα Γιάννενα – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Με Καρλίτος και Χουανκάρ η καλύτερη ενδεκάδα Ισπανών του εξωτερικού! (pic)

Τελευταίο «διπλό» κόντρα στον ΠΑΣ το 2016 και ο Παναθηναϊκός καλείται να βάλει ένα τέλος στην αρνητική παράδοση!

Απαλλαγμένος από το άγχος της πρεμιέρας, ο Παναθηναϊκός καλείται να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που τρέχει τα τελευταία χρόνια στους Ζωσιμάδες. Ψάχνει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ απόψε (18/9, 20:30), προκειμένου να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα με 2/2 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής στην πρεμιέρα, με την ομάδα να κάνει λογικά πράγματα στο χορτάρι, κάτι που οι φίλοι της είχαν καιρό να δουν. Σαφώς, υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια για βελτίωση, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν δουλειά ανασταλτικά.

Κάποιες σκέψεις για χρήση του Αχιλλέα Πούγγουρα αντί του Σάρλια στο κέντρο της άμυνας έχουν γίνει από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πριν τη σέντρα θα πάρει τις τελικές αποφάσεις του. Παράλληλα, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο του να ξεκινήσει βασικός ο Παλάσιος, που πήρε τα πρώτα 15 αγωνιστικά λεπτά του στην πρεμιέρα. Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός στο αποψινό ματς είναι φαβορί για τη νίκη!

Σέντρα στον αγώνα των Ιωαννίνων στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου (18/9).

Δηλώσεις Γιοβάνοβιτς μετά την πρεμιέρα

«Σίγουρα είναι ένα καλό ξεκίνημα και χαίρομαι που φεύγει ο κόσμος από το γήπεδο χαρούμενος. Ήταν σημαντικό να έχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα για την αρχή του πρωταθλήματος.

Θέλω να είμαι ειλικρινής. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Απόλλων στην αρχή του αγώνα ήταν πολύ πιεστικός από εμάς. Κρίθηκε σε 2-3 φασεις ο αγώνας, όπου εμείς δημιουργήσαμε τις συνθήκες για να πετύχουμε γκολ.

Ο Απόλλων ήταν μια καλή ομάδα και εμείς θα πρέπει να κάνουμε ακόμα αρκετά πράγματα για να είμαστε όπως πρέπει να είμαστε στο γήπεδο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News