ΠΑΣ Γιαννινα - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/1)

ΠΑΣ Γιαννινα - Παναθηναϊκος Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – Παναθηναϊκος Live Streaming | PAS Giannina – Panathinaikos Live Streaming: Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (20:30) στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα! Παραδοσιακά ο «Αγιαξ της Ηπείρου» δυσκολεύει τους «πράσινους» και το παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Super League δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος έχει κάνει ήδη αρκετές… ζημιές απέναντι στους «μεγάλους» μέσα στην έδρα του. Μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος οι παίκτες του Θανάση Στάικου είναι με το πόδι στο «γκάζι» και συμπλήρωσαν 4 παιχνίδια αήττητοι. Συγκεκριμένα, μέσα στα Γιάννενα πήραν ισοπαλία (2-2) από τον Ολυμπιακό κι ενώ βρέθηκαν να χάνουν με δυο γκολ.

Στη συνέχεια έμειναν στο 1-1 στη Λαμία και μετά τις δύο ισοπαλίες νίκησαν ΑΕΚ (2-1) και Λεβαδειακό (1-3) στη Βοιωτία. Οι 8 βαθμοί στα τελευταία 4 παιχνίδια είναι εξαιρετική συγκομιδή για μια ομάδα που πριν από 4 αγωνιστικές πρωταγωνιστούσε στην ουρά της βαθμολογίας και πλέον έφτασε στην 9η θέση με 17 βαθμούς (4-5-8).Super League Ελλάδας Live Streaming

Ικανοποιημένος από το σερί ο Στάικος

Μετά την τελευταία νίκη του ΠΑΣ με 3-1 επί του Λεβαδειακού, ο Θανάσης Στάικος στάθηκε στα σημάδια βελτίωσης που παρουσιάζει η ομάδα του. Στους στόχους της, αλλά και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Είχαμε όντως μεγάλο διάστημα να νικήσουμε εκτός έδρας και για μας ήρθε την κατάλληλη χρονική στιγμή. Με τον κατάλληλο αντίπαλο και στο κατάλληλο σημείο του πρωταθλήματος. Είναι μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη για μας μέσα στη Λιβαδειά. Παρά το 0-3 και το τελικό 1-3, η νίκη ήρθε πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Είχαμε ένα ημίχρονο που ήμασταν πολύ σοβαροί, συμπαγείς, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να προηγηθούμε και νωρίτερα.

Στο β’ ημίχρονο πιεστήκαμε, όμως τα παιδιά αντέδρασαν σωστά. Και τελειώσαμε το ματς νικηφόρα. Το αξίζαμε για την προσπάθεια που έκαναν όλοι οι παίκτες. Στον Α’ γύρο κάναμε καλά παιχνίδια, αλλά δεν είχαμε αποτελεσματικότητα και στις δύο περιοχές. Δουλέψαμε αρκετά στη διακοπή και κάποια αποτελέσματα μάς έδωσαν ψυχολογική ώθηση.

Πρέπει να είμαστε σοβαροί όμως, να μην παρασυρθούμε από αυτά τα καλά αποτελέσματα. Να παραμείνουμε προσγειωμένοι για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε. Ο στόχος είναι να αποφύγουμε τις τελευταίες θέσεις. Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι. Θέλει πολύ προσοχή, να μην παρασυρθούμε. Μην ξεχνάμε πριν λίγο καιρό που ήμασταν. Δεν έχουμε κάνει κάτι το φοβερό ακόμα. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βάλουμε δύσκολα και στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας».Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – Παναθηναϊκος Live Streaming: Αντέδρασαν μεσοβδόμαδα οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη Κυριακή γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Η ήττα (1-0) από την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» ήρθε σ’ ένα ματς που οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Μάλιστα, το δοκάρι στο πλασέ του Ιωαννίδη στέρησε από τους «πράσινους» την ισοπαλία. Το «τριφύλλι» παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως πλέον νιώθει καυτή την «ανάσα» της ΑΕΚ που πλησίασε στους 4 βαθμούς, ενώ στο -7 βρίσκονται ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Με βάση όλα τα παραπάνω η νίκη για τους «πράσινους» στα Ιωάννινα είναι «μονόδρομος» για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη διακοπή του Μουντιάλ έχουν κερδίσει μόνο τον Λεβαδειακό (1-0). Ενώ πέταξαν πολύτιμους βαθμούς με Ιωνικό στη Νίκαια (1-1) και ΟΦΗ (1-1) στη Λεωφόρο.

Μεσοβδόμαδα, ο Παναθηναϊκό νίκησε 2-0 εκτός έδρας τον Βόλο με σκόρερ τους Τσέριν και Σπόραρ, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στο remake του περσινού τελικού της διοργάνωσης.Παθηναικος Live Streaming

Το πλάνο του Ιβάν για τους Ζωσιμάδες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται και περιμένει από τους παίκτες του να φορτσάρουν. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός.

«Έπρεπε να παίξουμε με σοβαρότητα και το κάναμε. Έχουμε σε μικρό διάστημα δύσκολα παιχνίδια και χρειαζόμαστε όσους περισσότερους παίκτες μπορούμε με χρόνο παιχνιδιού. Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα που δείξαμε. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει, είμαστε κάτοχοι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με παράδοση τα τελευταία χρόνια στο Κύπελλο και σίγουρα θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι. Ωστόσο προέχει το παιχνίδι με το ΠΑΣ πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα τελευταία ματς».

Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για τη νίκη στους Ζωσιμάδες δεν περιλαμβάνει τον Τσέριν, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Αυτό σημαίνει ότι οι Ρούμπεν και Κουρμπέλης θα ξεκινήσουν βασικοί στη μεσαία γραμμή. Στην κορυφή της επίθεσης Σπόραρ και Ιωαννίδης διεκδικούν μια θέση και πίσω τους θα βρεθούν οι Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Παλάσιος.

Στην άμυνα ο Μάγκνουσον δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού και η πιο πιθανή τετράδα είναι Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Κώτσιρας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα Λάζλο Κλάινχαϊσλερ δεν θα χρησιμοποιηθεί, αφού με μόλις δύο προπονήσεις δεν έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας του ομάδας.

Η παράδοση του Παναθηναϊκού στους Ζωσιμάδες είναι αρνητική και αυτό σημαίνει πολλά σχετικά με την αποστολή του «τριφυλλιού» στην έδρα του ΠΑΣ. Ενδεικτικά οι «πράσινοι» έχουν να κερδίσουν στα Ιωάννινα από τον Φεβρουάριο του 2016 (0-3). Έκτοτε μετρούν 2 ισοπαλίες και 6 ήττες.

ΠΑΣ Γιαννινα – Παναθηναϊκος Live Streaming: Παρουσιάστηκε ο Κλεϊνχέισλερ

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε ότι του αρέσει να παίζει τόσο στον άξονα όσο και στα πλάγια. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει πολλούς τίτλους με το τριφύλλι.

Για ποιον λόγο διάλεξες τον Παναθηναϊκό: «Μίλησα με τον μάνατζερ μου, με την οικογένεια μου και όλοι υποστήριξαν την επιλογή μου. Είδαμε τα πάντα για τον σύλλογο και τους φιλάθλους και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Όσιγιεκ γι΄ αυτά τα τέσσερα χρόνια. Εμαθα πολλά εκεί. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της που με υποστήριξαν. Για την καριέρα μου αυτή είναι μια νέα πρόκληση, είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι΄ αυτό και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τους συμπαίκτες μου».

Μίλησες με κάποιον για να αντλήσεις πληροφορίες για τη νέα σου ομάδα: «Για να είμαι ειλικρινής παρακολουθώ τους μεγάλους συλλόγους και αυτό κάνω και με τον Παναθηναϊκό. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον να έρθω εδώ, ξεκίνησα να βλέπω highlights των αγώνων στο Youtube και την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι και θέλω να το ζήσω το συντομότερο δυνατό».

Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου αγωνιστικά: «Δεν έχει σημασία για μένα σε ποια θέση παίζω. Ας πούμε ότι η προτιμότερη θέση είναι στα άκρα αλλά και στον άξονα. Αλλά το σημαντικό είναι πού θέλει ο προπονητής να παίξω. Μου αρέσει όταν έχω την μπάλα να συγκλίνω και να σουτάρω εάν βρίσκω ανοιχτό χώρο. Μου αρέσει να μάχομαι. Δυνατό μου στοιχείο είναι η νοοτροπία. Επίσης μου αρέσει η κατοχή μπάλας».

ΠΑΣ Γιαννινα – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News