Παρασκήνιο: Πώς χάλασε του Πασκάλ

Παρασκήνιο: Πώς χάλασε του Πασκάλ

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στον Έρικ Πασκάλ όμως στο τέλος ο παίκτης βρήκε συμβόλαιο στο NBA.

Σύμφωνα με το sdna, εδώ και δέκα μέρες το Τριφύλλι μίλαγε με τον παίκτη χωρίς να διαρρεύσει τίποτα και η μεταγραφή ήταν πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί.

Ο Πασκάλ εντοπίστηκε από τον Αργύρη Πεδουλάκη και στην συνέχεια αφού η ομάδα είδε ότι ο παίκτης συζητάει για οικονομικά αποφασίστηκε να γίνει υπέρβαση για να έρθει στην Ελλάδα. Σε αυτό συμφώνησε φυσικά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μάλιστα την Παρασκευή είχε προγραμματιστεί zoom meeting μεταξύ του παίκτη και του τεχνικού επιτελείου αλλά και τους μάνατζερ της ομάδας για τον ρόλο του και όλα τα υπόλοιπα της διαμονής του.

Ο παίκτης μάλιστα ενημέρωσε τους ατζέντηδες του να αφήσουν στην άκρη το ενδιαφέρον που υπήρχε από τη Βαλένθια και την Παρτιζάν και να επικεντρωθούν στο deal με τον Παναθηναϊκό.

Και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής όλα στράβωσαν καθώς  ο Πασκάλ βρήκε συμβόλαιο στο NBA χωρίς να ξέρουμε ακόμα την ομάδα.

Έτσι στο τέλος ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε για πάρα πολύ λίγο να ολοκληρώσει τη υπέρβαση και να φέρει στην Ελλάδα ένα τρομερό παίκτη ο οποίος θα έκανε την διαφορά.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News