Παρασκήνιο: Έτσι «έκλεισε» τη μεταγραφή Κώτσιρα ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Τόσα δίνει σε Αστέρα για Κώτσιρα

Ο Γιάννης Κώτσιρας  θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για την καλοκαιρινή περίοδο με το Τριφύλλι να βγάζει σημαντικό ποσό από το ταμείο του για να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο ο Αστέρας Τρίπολης.

«Deal» δεν υπάρχει ακόμα μεταξύ Παναθηναϊκού και Αστέρα Τρίπολης, αλλά όλα μαρτυρούν πως θα γίνει, ακόμη και εντός του επόμενου 24ωρου.

Ο Κώτσιρας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και γι’αυτό, οι Αρκάδες θα λάβουν από το Τριφύλλι το ποσό των 250.000 ευρώ (συν τις απολαβές του παίκτη, γύρω στις 400-450.000 ευρώ), για να τον αφήσουν ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το newspao.gr. Βάσει της πολιτικής που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές τα τελευταία χρόνια, δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς αυτό το ποσό.

Στον Παναθηναϊκό ξέρουν καλά τον Κώτσιρα, τον είχαν «τσεκάρει» εδώ και αρκετές μεταγραφικές περιόδους, αλλά οι απαιτήσεις των Αρκάδων ήταν πολύ υψηλές. Μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, υπήρξε ο κίνδυνος ο Αστέρας να μην πάρει… ευρώ και γι αυτό, έριξε το ποσό κάτω από το μισό εκατομμύριο (θα διατηρήσει και κάποιο ποσοστό μεταπώλησης).

Πάντως, ο 28χρονος δεξιός μπακ είναι μια ποιοτική λύση για τους «πράσινους», αν δει κανείς τι λύσεις είχε μέχρι τώρα, τον κατ’ανάγκην μπακ Μολό και τον Σάντσες, που δεν «έπιασε»!

Παρασκήνιο: Έτσι «έκλεισε» τη μεταγραφή Κώτσιρα ο Παναθηναϊκός

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού δεν είναι τωρινό!

Από πέρυσι το καλοκαίρι το τριφύλλι έβαλε στο… μάτι τον Κώτσιρα, είχε κινηθεί στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια έγινε η μεταγραφή του Φακούντο Σάντσες.

Παράλληλα, προσπάθεια απόκτησης του παίκτη έγινε και τον Ιανουάριο, αλλά στη συνέχεια ο Μπόλονι έβαλε «φρένο», καθώς προτίμησε τον Μολό για το δεξί άκρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News