Παπαθεοδώρου: Σύνδεση με Παναθηναϊκό!

Παπαθεοδώρου: Σύνδεση με Παναθηναϊκό!

Τα πάντα στον Παναθηναϊκό είναι ρευστά, περιμένοντας όλοι την επίσημη τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ωστόσο τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αναφορικά με την επομένη μέρα στο σύλλογο.

Αναφορικά με τη θέση του προπονητή ο Γιώργος Βόβορας μοιάζει το φαβορί για την επόμενη σεζόν, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ίσως βρεθεί στο… κάδρο για τον Παναθηναϊκό.

Ειδικότερα η εφημερίδα αναφέρει ότι “ο Γιώργος Βόβορας έχει την εκτίμηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Και με τις απορίες για το αν είναι έτοιμο ένα απαιτητικό κοινό να αποδεχθεί πιθανούς κραδασμούς, υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις. Διότι οι «πράσινοι» σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να «κάψουν» τον Γιώργο Βόβορα.

Αν αποφασίσουν στον Παναθηναϊκό να αναζητήσουν μια λύση προπονητή που έχει εμπειρία στην κατηγορία. Που έχει δουλέψει σε δύσκολες συνθήκες (π.χ ΠΑΟΚ). Αλλά και απαιτητικές έστω και σε χαμηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο (π.χ ΑΕΚ στο BCL) τότε δεν αποκλείεται να στραφούν στον Ηλία Παπαθεοδώρου”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News