Παπαθεοδώρου: «Είναι μεγάλη επιτυχία του Αλαφούζου - Βρήκε το λαχείο!» (vid)

Retweet Αλαφούζου σε ανάρτηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού! (pic)

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου ανέφερε στην εκπομπή «After» πως ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε την πρώτη του σπουδαία επιλογή στον Παναθηναϊκό, εκείνη της πρόσληψης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά:

«Το μεγάλο κέρδος είναι πως θα βγει σαν Παναθηναϊκός στην Ευρώπη, όχι σαν φτωχός συγγενής. Δεν έριξε ένα πυροτέχνημα ο Παναθηναϊκός μετά από 8 χρόνια στο Καραϊσκάκη. Δεν κέρδισε από κάποια συγκυρία, ή από κάποια σύμπτωση. Δεν έχει ήττα στα πλέι οφ και αρχίζει να κάνει πρωταθλητισμό.

Αυτό κάπου θα τον οδηγήσει ενόψει της επόμενης χρονιάς. Φυσικά, ο Γιοβάνοβιτς το υπογράμμισε πως δεν είναι ικανοποιημένος, αφού ο Ολυμπιακός είναι στο +20. Θα ήταν ικανοποιημένος, αν διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία του Αλαφούζου, μέσα σε δεκάδες αποτυχίες. Βρήκε το λαχείο. Ο Γιοβάνοβιτς είναι ο προπονητής της χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έκανε 10 μεταγραφές και έπιασαν όλες. Έφτιαξε ομάδα εκ των έσω.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News