ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (5/11)

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | PAOK – PAS Giannina Live Streaming: Μόνο τη νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:00), για την 11η αγωνιστική της Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ψάχνει τον τρόπο που θα βοηθήσει την ομάδα του να αντιδράσει. Η ήττα με σκορ 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και η εικόνα απέναντι στην ΑΕΚ δημιούργησαν προβληματισμό. Ο «δικέφαλος του Βορρά» με το -14 από την κορυφή ουσιαστικά τέθηκε εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος. Ενώ και η διαφορά από τη 2η θέση άνοιξε σε επικίνδυνα επίπεδα (-8 βαθμοί).

«Πρέπει να υποστηρίξουμε όποια λάθη γίνουν. Είμαστε μια νέα ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι όμως προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη. Υπήρχαν παράγοντες και προβλήματα που καθόρισαν την πορεία μας έως σήμερα. Θα έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας στη φάση στην οποία βρισκόμαστε. Είναι φυσιολογικό», ήταν τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού της ομάδας.

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται με πολλά προβλήματα. Το πιο «φρέσκο» έχει να κάνει με τη θλάση που υπέστη ο Κάλεντ Νάρεϊ. Το ίδιο πρόβλημα ταλαιπωρεί και τους Λύρατζη, Τσαούση και Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος βέβαια μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Στο προσεχές ματς θα λείπει και ο Γιάσμιν Κούρτιτς που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του.

Έτσι, πιθανότατα ο Σβαμπ θα είναι ο παρτενέρ του Ντάντας στον άξονα, ενώ στο αρχικό σχήμα όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει και ο Άντριγια Ζίβκοβιτς. Στην αποστολή μετά από καιρό θα βρεθεί ο Μπράντον Τόμας, που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Ο τελευταίος αναμένεται να προσθέσει έξτρα λύση μεσοεπιθετικά.SuperLeague Ελλάδα Live Streaming

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο ΠΑΣ

Από την πλευρά του, ο ΠΑΣ Γιάννινα πηγαίνει στην Τούμπα με ανεβασμένο ηθικό. Οι τρεις βαθμοί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-1) είχαν διπλό όφελος. Αρχικά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» με τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα (2-3-3) πήρε τεράστια «ανάσα» στη βαθμολογία και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις.

Παράλληλα, το γεγονός ότι η επικράτηση συνδυάστηκε με ανατροπή χάρη στα γκολ των Μπαλάν (63’) και Φοφανά (76’), αποτέλεσε και «ένεση» ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε για τον Θανάση Στάικο. Εδώ και καιρό απουσιάζουν οι Ριέντρα και Πριόρ.

Εκτός τέθηκε και ο Κιάκος που υπέστη θλάση στον λαγονοψοΐτη. Τέλος, η συμμετοχή του Καραχάλιου θεωρείται αμφίβολη λόγω της κάκωσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Σταματελόπουλου.

Ενόψει ΠΑΟΚ, ανασταλτικός παράγοντας για την ομάδα του Έλληνα τεχνικού είναι οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της στα ματς απέναντι στους «μεγάλους». Στις τρεις φετινές μονομαχίες με Ολυμπιακό (2-0), ΑΕΚ (2-0) και Παναθηναϊκό (3-0) γνώρισε ισάριθμες ήττες χωρίς να πετύχει γκολ.

Πάντως, αν υπάρχει κάτι θετικό αυτό είναι η πρόσφατη παράδοση απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Ο ΠΑΣ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ραντεβού -και στις δύο έδρες- μετράει δύο νίκες (2/2 μηδέν παθητικό) και δύο ήττες.ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Σβαμπ για όλους και για όλα

Χωρίς διάθεση για δικαιολογίες, ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει ο ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Μια ήττα πάντα πονάει, ειδικά σε ένα ντέρμπι, σε ένα παιχνίδι που θέλεις να κερδίσεις. Θέλαμε τους βαθμούς για πολλούς λόγους, ήταν σημαντικό για εμάς. Ακόμη και σε περίπτωση που δεν μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη, να φεύγαμε έστω με την ισοπαλία. Αυτοκτονήσαμε αγωνιστικά και κάναμε λάθη που έδωσαν δικαίωμα στην ΑΕΚ να μπει μπροστά στο σκορ. Και το έργο μας έγινε πολύ δύσκολο για να γυρίσουμε το ματς. Η ΑΕΚ άξιζε να κερδίσει το ματς, εκμεταλλεύτηκε τα δυο σημαντικά μας λάθη».

Αν τέτοιες βραδιές με δύσκολα αποτελέσματα μπορούν να βοηθήσουν μια ομάδα που χτίζεται, όπως ο ΠΑΟΚ: «Πάντα βοηθάνε ακόμα και τέτοιες ήττες, για να μάθουμε πράγματα. Αυτό δεν αφορά μόνο τους νεαρούς παίκτες που έχουμε στο ρόστερ, αλλά αφορά όλη την ομάδα. Υπάρχει μια καλή μίξη έμπειρων και νεαρών παικτών στην ομάδα φέτος. Και δεν θα πρέπει να συζητάμε μόνο για τους νεαρούς. Δεν θα πρέπει να αποτελεί μια δικαιολογία ότι έχουμε νέους παίκτες σε ηλικία στην ομάδα. Γιατί υπάρχουν και έμπειροι που μπορούν να βοηθήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ναι, φυσικά, έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα ως ομάδα από τέτοιες καταστάσεις και τέτοιες ήττες. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και το γνωρίζουμε αυτό. Μετά την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, χάσαμε βαθμούς απέναντι στον Αστέρα και χάσαμε από την ΑΕΚ. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να δούμε την συνέχεια και να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια».

«Δώσαμε δικαιώματα κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε πολλές φάσεις κόντρα στην ΑΕΚ: «Θέλουμε να ελέγχουμε τον ρυθμό της αναμέτρησης και με ανάπτυξη από πίσω με κυκλοφορία της μπάλας, να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή με καλές προϋποθέσεις. Δεν καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η ΑΕΚ ήταν πολύ aggressive. Εμείς από την άλλη δεν ήμασταν όσο aggressive έπρεπε για να κάνουμε και εμείς κλεψίματα και να επιτεθούμε στην εστία τους. Είχαμε μηδέν τελικές στην εστία του αντιπάλου και αν δεν κάνεις τελικές στην εστία, δεν μπορείς να κερδίσεις έναν αγώνα. Δεν ήταν ο στόχος μας απλά να καθόμαστε πίσω και να παίζουμε άμυνα. Απλά έπρεπε να δείξουμε ένα πιο αποφασιστικό πρόσωπο κόντρα στο aggressive στοιχείο που έβγαλε η ΑΕΚ». ΠΑΟΚ Live Streaming

Πως εξηγεί την εικόνα της ομάδας: «Ο δικός μας τρόπος παιχνιδιού είναι συγκεκριμένος και θέλουμε να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Προσπαθήσαμε στο πρώτο κομμάτι του αγώνα ειδικά πριν το 1-0 αλλά η ΑΕΚ ήταν πολύ πιεστική και είχαμε προβλήματα γιατί μας πίεσε πολύ ψηλά στο γήπεδο. Εμείς… αυτοκτονήσαμε, γιατί χάσαμε κάποιες επικίνδυνες μπαλιές σε σημαντικά σημεία του αγωνιστικού χώρου και δεχτήκαμε γκολ λόγω κάποιων λαθών. Δεν ήμασταν καλοί στις επιλογές μας με την μπάλα στα πόδια και αυτό μας στοίχισε στο build up και η ΑΕΚ βρήκε τρόπο να πετύχει δυο γκολ».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω στην βαθμολογία: «Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, είναι η αλήθεια. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να μην αφήσουμε τα αρνητικά αποτελέσματα να μας επηρεάσουν. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Είναι επιτακτική η ανάγκη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έμειναν τρία παιχνίδια μέχρι την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο και πρέπει να κάνουμε το 3/3 για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας κατάσταση. Και να ανέβουμε ψυχολογικά».

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News