ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός Live Streaming | Superleague 2020/21

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός Live Streaming:

Έχει χάσει επαφή με την κορυφή ο ΠΑΟΚ, που πλέον καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος από τη 2η θέση. Μίνιμουμ στόχος των Θεσσαλονικέων αυτός. Την Κυριακή αντιμετωπίζουν στις 17:15 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Οι Αγρινιώτες πηγαίνουν πολύ άσχημα φέτος, όντας μόλις στο +3 από τη 13η Λαμία, έχοντας όμως 2 ματς περισσότερα. Χωρίς νίκη ο Παναιτωλικός από τις 3/1, έχοντας έκτοτε απολογισμό 0-3-3 σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός Live Streaming

Από το πάρα πολύ βαρύ εκτός έδρας 3-0 έρχεται ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ολυμπιακό. Εμφανώς απογοητευμένος ο Πάμπλο Γκαρσία, δήλωσε με τά το ματς:

«Νομίζω ότι είχαμε ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, για ακόμη μια φορά πληρώσαμε ακριβά κάποια ατομικά λάθη. Υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές και δεν θα κρυφτώ, το αποτέλεσμα πονάει πολύ. Δυστυχώς εμείς από την δική μας πλευρά είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε και δυστυχώς για ακόμη μια φορά πληρώσαμε τα λάθη μας».

Ενόψει της απαιτητικής συνέχειας ανέφερε:

«Είναι κάτι που πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε, να συνεχίσουμε την προσπάθεια να μειώσουμε την βαθμολογική διαφορά. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε εμπειρίες και δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ξεκάθαρο στόχο του Κυπέλλου, που είναι ένας στόχος που θέλουμε να κατακτήσουμε».Παναθηναϊκός Νέα

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός Live Streaming

Ισόπαλος με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο ήρθε ο Παναιτωλικός. Ο Δέλλας μετά το 1-1 δήλωσε:

«Δεν είναι δίκαιη η ισοπαλία, θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Στο δεύτερο παιχνίδι δουλέψαμε το παιχνίδι και η κόκκινη κάρτα μας βοήθησε. Έγινε η προσπάθεια αξίζαμε τη νίκη».

Ο σκόρερ Μπαρμπόσα ανέφερε με τη σειρά του:

«Φυσικά είχα αυτοπεποίθηση. Με αυτό τον τρόπο προσπάθησα να δώσω ώθηση στην ομάδα μου. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε στα τελευταία λεπτά. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε κάτι περισσότερο». Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News