PAO TV: Έτσι θα λειτουργεί - Ποια τα έσοδα

Πόσα θα έπιανε η ΕΡΤ αν πουλούσε σήμερα τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός παραμενει… πιστός στο σχέδιο επιστροφής της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης στη λίγκα κι αναμένεται να το επαναφέρουν προς συζήτηση στο σημερινό ΔΣ.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή θέλουν να θωρακίσουν και τα δικά τους συμφέροντα έχουν οδηγήσει σε τελικό στάδιο τις εξελίξεις για το PAO TV.

Σύμφωνα με τη Sportday, το πλάνο για το PAO TV έχει δύο σκέλη:

– Εάν τρέξει η κεντρική διαχείριση το PAO TV θα λειτουργήσει ως προϊόν ενισχυτικό των digital media του συλλόγου Και πιθανότατα θα ενσωματωθεί στο μπουκέτο του συνδρομητικού.

– Εάν δεν υπάρξει κεντρική διαχείριση ο Παναθηναϊκός θα φτιάξει τη δική του πλατφόρμα για να βλέπουν οι φίλαθλοι του τα ματς μέσω live streaming τα οποία θα πληρώνουν σε πολύ ελκυστικά πακέτα ενώ θα επιδιώξουν συμφωνίες και με συνδρομητικό για να ενταχθούν στα πακέτα τους. Στο δεύτερο πλάνο οι πράσινοι εκτιμούν εμπορικά έσοδα άνω του 1 εκατ ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News