Πρώτο βήμα για την κούπα στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Παναθηναϊκός: Η δωδεκάδα με Μπολόνια και η αρχική πεντάδα

Τουρνουά που ο Παναθηναϊκός θέλει να σηκώσει στο όνομα και τη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη Παύλου Γιαννακόπουλου…

Ρίγος, δέος, συγκίνηση και πολλές όμορφες αναμνήσεις στο άκουσμα του μεγάλου Παύλου Γιαννακόπουλου. Τρίτο τουρνουά εις μνήμην του μεγάλου ευεργέτη του Παναθηναϊκού, που μαζί με την οικογένειά του έκανε ξακουστό το Τριφύλλι στα πέρατα του κόσμου.

Στόχος της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη δεν είναι άλλος από το να σηκώσει το τουρνουά στο ΟΑΚΑ. Αρχικά, καλείται να κάμψει την αντίσταση της Παρτιζάν, την οποία αντιμετωπίζει απόψε (20:00) στο πρώτο ματς του τουρνουά. Έπεται αγώνας με τον νικητή ή τον χαμένο του ζευγαριού Εφές-Ουλμ.

Ευχάριστα τα νέα για τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος είδε τον Ντάριλ Μέικον να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας στην προπόνηση και να τίθεται στη διάθεση του κόουτς ενόψει των 2 αγώνων. Παράλληλα, να πατήσει παρκέ ξανά αναμένεται και ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Δηλώσεις Άαρον Ουάιτ για κόουτς Πρίφτη

«Για εμένα, το πιο βασικό πράγμα είναι η σχέση μας εκτός παρκέ. Δεν μου αρέσει να τον αποκαλώ “κόουτς”. Τον θεωρώ οικογένειά μου. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε, παρά το γεγονός πως ερχόμαστε από διαφορετικά backgrounds, μου συμπεριφέρθηκε σαν να είμαι γιος του. Μου δείχνει την αληθινή αγάπη που θα έδειχνε κάποιος στον γιο του. Όταν ήμουν στις ΗΠΑ πάντα μου έστελνε μηνύματα, να δει πώς είμαι και τι κάνω. Πάντα θα το θυμάμαι αυτό. Ήταν δίπλα μου, πρώτα από όλα ως σωστός άνθρωπος. Αυτό είναι το βασικό. Μετά, το μπάσκετ έρχεται δεύτερο. Προπονεί με τον τρόπο που μου αρέσει να παίζω, με βασικό άξονα την άμυνα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News