Παίρνει τη... σκούπα! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Μπρέι: «Ήταν μια... τρελή χρονιά»

Το ταξίδι για το 40ο πρωτάθλημα Ελλάδας συνεχίζεται…

Ο Παναθηναϊκός πιάνει τη σκούπα ανά χείρας κι ετοιμάζεται να καθαρίσει με 3-0 την ΑΕΚ, για να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς της Basket League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει Λαύριο ή Προμηθέα. Το πρώτο βήμα για ακόμα ένα ντάμπλ γίνεται απόψε (19/5, 21:15).

Με φόρα ο Εξάστερος σε αυτή τη φάση. Επικράτησε με ευκολία του Ιωνικού στα δύο μεταξύ τους ματς στα προημιτελικά. Πρώτο ματς νίκη με 102 – 64 και στο δεύτερο επικράτηση με 91-60 στο Παλαιό Φάληρο.

Το 2-0 επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να έχει περισσότερες μέρες ξεκούρασης και ανάσες ενόψει ΑΕΚ, η οποία χρειάστηκε τρίτο ματς να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΚ.

Εκτός από τον αποψινό πρώτο ημιτελικό είναι οι Νέντοβιτς, Καλαϊτζάκης και Μαντζούκας, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ απόψε στις 21:15.

Κάτας για Ιωνικό:

«Στα δύο ματς με τον Ιωνικό, μόνο στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε χωρίς ενέργεια, κάτι που ήταν λογικό να συμβεί μετά την εβδομάδα Κυπέλλου που είχε προηγηθεί. Ήμασταν καλοί στην άμυνα και καταφέραμε να τους αποσυντονίσουμε από το παιχνίδι τους. Τους περιορίσαμε στους 61 πόντους, γυρίσαμε καλά τη μπάλα στην επίθεση και μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News