Πανταζής: «Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο έτοιμη ομάδα από όλους»

Πανταζής: «Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο έτοιμη ομάδα από όλους»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής με φόντο την επικείμενη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στο γήπεδο της Καλαμαριάς, μίλησε για το τι θα περιμένει το κοινό της Θεσσαλονίκης αλλά και τα… προγνωστικά του για το πρωτάθλημα της Superleague 1.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5

Αρχικά ανέφερε: «Χαμός γίνεται… όπου πηγαίνουμε έχει πολύ κόσμο με νεαρό κόσμο, από ηλικίες 8 ετών έρχονται και τραγουδούν την καινούργια επιτυχία, θα είμαστε μεγάλη παρέα στη σκηνή και γίνεται σε παραγωγή του Σιαμίδη και θέλουμε να κάνουμε μία ομορφιά στην Καλαμαριά με την εμφάνιση να ξεκινάει στις 21:15, θα είναι ένα πάρτι».




Για να προσθέσει: «Φέτος το πρωτάθλημα έχει ομάδες που ενισχύθηκαν, πήραν μεγάλους παίκτες, άλλοι πήραν εντυπωσιακούς παίκτες, ενώ άλλοι πήραν νεαρούς ποδοσφαιριστές με τον Άρη να αλλάζει προπονητή και να έχει ξένους ποδοσφαιριστές. Για εμένα ο πιο έτοιμος από όλους είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει τελείως, ο ΠΑΟΚ είναι σε ανανέωση, ο Άρης ακόμα δεν έχει δέσει όπως και η ΑΕΚ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News