Πανευτυχής ο Παλάσιος στον Παναθηναϊκό και... ραντεβού στη Λεωφόρο!

Παναθηναϊκός: Απευθείας στο Κορωπί ο Παλάσιος

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος νιώθει ευτυχισμένος από τις πρώτες ώρες διαμονής του στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντινός σταρ του Τριφυλλιού δέχθηκε θερμή υποδοχή τόσο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και στο Κορωπί, όσο και στα γραφεία της ΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, ο «Τούκου» τα έκανε… όλα, για να βγει το δυνατόν γρηγορότερα η παρουσίασή του και οι πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της ΠΑΕ, προκειμένου από την επόμενη ημέρα να μπει σε πρόγραμμα προετοιμασίας.

Ο ίδιος διαμένει, μάλιστα, και σε πολυτελές ξενοδοχείο, μέχρι να εγκατασταθεί μόνιμα στο νέο του σπίτι στην Αθήνα. Αν προσθέσει κανείς και τον πρόσφατο γάμο του με την Γιόχα Χέρμπελ, καταλαβαίνει κανείς πως ο Παλάσιος ζει τις καλύτερες μέρες της ζωής του.

Ραντεβού στη Λεωφόρο το ερχόμενο Σάββατο (11/9) κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τον πάρει – εκτός απροόπτου – στην αποστολή και δεν αποκλείεται να κάνει και το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι».

Εκεί, όμως, δεν θα βρεθεί μόνο ο Παλάσιος, αλλά και ο εκπρόσωπός του, Κάρλος Γκρανέρο. Μάλιστα, ο τελευταίος θα μείνει στη χώρα το επόμενο δεκαήμερο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News