Παναθηναϊκός: Βασικός ο Μάγκνουσον, στέλνει «μήνυμα» για ΠΑΟΚ

Μάγκνουσον: «Κάθε μέρα γίνεται και καλύτερη η σύνδεση μας με τον Σένκεφελντ»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα της Ισλανδίας στον φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Βενεζουέλα.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και είναι κάτι που χρειάζεται καθώς την τελευταίο διάστημα ήταν εκτός λόγω του τραυματισμού του.

Έτσι, ο υψηλόσωμος στόπερ θα βρει ρυθμό και θα είναι 100% για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα την επόμενη βδομάδα βάζοντας δύσκολα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσον αφορά την ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός: Βασικός ο Μάγκνουσον, στέλνει «μήνυμα» για ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Το «αλλάζει» ο Γιοβάνοβιτς λόγω Μπερνάρ!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όλα δείχνουν ότι πάει να δημιουργήσει ένα σύνολο βασισμένο στο 4-2-3-1, με μικρές τακτικές παραλλαγές.

Αν και ακολουθεί τη μόδα της εποχής με το 4-3-3, με ανάποδο τρίγωνο στη μεσαία γραμμή και δύο οχτάρια, ο Σέρβος φέτος ίσως προτιμήσει το «old school» σχήμα με τους δύο αμυντικούς χαφ και με «δεκάρι», αφού γι αυτό τον ρόλο αποκτήθηκε ο Μπερνάρ.

Γενικότερα ο κόουτς φαίνεται να πρεσβεύει ένα απλό ποδόσφαιρο, χωρίς την πολυπλοκότητα της σημερινής εποχής.

Το σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι μία μέθοδος να αποδίδει. Αν αυτό συμβαίνει τότε τα υπόλοιπα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Αν ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς διεκδικήσει την υπέρβαση του κανείς δεν θα ψάξει το πώς. Στο ποδόσφαιρο, το «κλειδί» είναι στην κατάληξη και στο αποτέλεσμα, αλλά ο κόουτς χτίζει κομμάτι-κομμάτι την ομάδα που έχει στο μυαλό του, με αυτό που παρουσιάζει να αρέσει στον κόσμο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News