Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά και στον Σελάχι!

Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά και στον Σελάχι!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποκτήσει και τον διεθνή Αλβανό μέσο, Λίντον Σελάχι.

Μετά τον Τρουιγιέ, οι Πράσινοι ενδιαφέρονται και για τον Σελάχι ο οποίος αγωνίζεται στην Ριέκα και η περίπτωση του είναι ξεχωριστή από αυτή του Γάλλου μέσου της Νις….

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Κροατία, το Τριφύλλι συζητά με την Ριέκα για την αγορά του 23χρονου διεθνούς Αλβανού μέσου.

Ο Σελάχι αγωνίζεται στο 6 και στο 8 ενώ στη Ριέκα ήταν συμπαίκτης του Άνταμ Τσέριν. Την φετινή σεζόν έχει καταγράψει ήδη 8 συμμετοχές και αποτελεί βασικό στέλεχος της κροατικής ομάδας.

Έτσι, το Τριφύλλι δείχνει ότι είναι πολύ κοντά και σε δεύτερη μεταγραφή!

Παναθηναϊκός: Μένουν «βάρος» στο σύλλογο οι Διούδης, Καμπετσής και Σαβιέρ!

Το «βάρος» έχει πέσει στις μεταγραφές, αλλά στον Παναθηναϊκό ξεμένουν τρεις ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, αν δε συμβεί κάτι συγκλονιστικό τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Οι «πράσινοι» θα διατηρήσουν στο ρόστερ τους Διούδη, Καμπετσή και Σαβιέρ, μιας και κανένας από αυτούς δεν έφερε πρόταση για να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Ειδικά για τον πρώτο, ο Παναθηναϊκός πόνταρε πως θα βγάλει και μερικά χρήματα, όμως, δεν έφθασε κάποια ικανοποιητική πρόταση τόσο για το σύλλογο, όσο και για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Καμπετσής θα μείνει ως ο τρίτος σέντερ φορ στην ομάδα, ενώ ο Σαβιέρ πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί στον Παναθηναϊκό Β’, μήπως και φύγει τον Ιανουάριο.

Συνεπώς, το Τριφύλλι θα είναι υποχρεωμένο να καταβάλλει ένα ποσό αρκετά πάνω του μισού εκατομμυρίου για τους τρεις ποδοσφαιριστές ως το τέλος της σεζόν, αν δεν υπάρξει κάποια αποχώρηση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News