Παναθηναϊκός: Τρεις δρόμοι για το ιδιοκτησιακό της ΚΑΕ

Τρέλα για Γιαννακόπουλο: «Είμαι ένας από τους πολλούς Ολυμπιακούς που σε υποστηρίζουμε!»

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η σεζόν για τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή στον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Από την αμέσως επόμενη μέρα και μετά, ο Παναθηναϊκός θα μάθει ποια θα είναι τα δεδομένα, με τα οποία θα ενισχυθεί την επόμενη σεζόν. Και φυσικά, το βαρύτερο θέμα είναι το ιδιοκτησιακό.




Οι δρόμοι για τον Παναθηναϊκό είναι… τρεις. Είτε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα επιστρέψει στην ΚΑΕ μετά από δύο χρόνια αποχής και θα συνεχιστεί το προηγούμενο μοντέλο πριν τα έσοδα – έξοδα, είτε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πουλήσει την ΚΑΕ σε κάποιον ενδιαφερόμενο, είτε θα συνεχίσει στην ίδια πολιτική με ελάχιστο μπάτζετ (με τη διαφορά πως θα έχει το ΟΑΚΑ).

Φυσικά, ο τρίτος δρόμος είναι κάτι που απεύχονται όλοι οι Παναθηναϊκοί, καθώς δεν θα μπορέσουν να ανεχτούν νέα καταστροφική σεζόν.




Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News