Παναθηναϊκός: Top μεταγραφάρα στο Τριφύλλι! Στους 200 όλων των εποχών

Παναθηναϊκός: Top μεταγραφάρα στο Τριφύλλι! Στους 200 όλων των εποχών

Σύμφωνοι, μπορεί να μην ήταν βασικός στο ιταλικό πρωτάθλημα (που είναι 3 ταχύτητες πάνω από το δικό μας, αλλά ΟΚ) ο Γίρι Κόβαρ αλλά για να κατακτήσεις τους εγχώριους τίτλους δεν είναι…κακή επιλογή!

Διαβάζαμε reports για τον αθλητή, κάπου πήρε το μάτι μας ότι στην υποδοχή δεν είναι από τους τοπ που κυκλοφορούν, μα ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά είδαμε πως πέρσι ήταν μέσα στην 20άδα των καλύτερων υποδοχέων της λίγκας της γειτονικής χώρας.

Το δείγμα αφορούσε προφανώς παίκτες που πήραν πάνω από 100 υποδοχές και υπάρχει αξιόπιστο δείγμα γιατί υπάρχουν κάποιοι κεντρικοί που κάνουν υποδοχή όταν η μπάλα βρίσκει στο φιλέ κι αλλοιώνεται η πορεία της με τεράστια νούμερα τα οποία όμως δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα ικανοτήτων.

Ο Κόβαρ είχε 58% υποδοχή στη χώρα του, σαφώς το νούμερο δεν ξετρελαίνει αλλά μιλάμε για λίγκα άλλου επιπέδου σε σχέση με το δικό μας. Για να τελειώνουμε. Στην Ελλάδα ο αθλητής αν μείνει υγιής θα κάνει πλάκα.

Στο volleybox.net συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους 200 όλων των εποχών παρεμπιπτόντως.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News