Παναθηναϊκός: Το τοπίο για τη μεταγραφή ψηλού

Χάθηκε (και) η λογική στο φινάλε με Μπάγερν - Η αψυχολόγητη επίθεση των «πρασίνων»

Μόνο εύκολη δεν είναι η εύρεση ψηλού που θα μπορεί να ξεκουράζει τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει εναγωνίως τον ψηλό που θα συμπληρώσει το ρόστερ του και θα του δώσει τη κατάλληλη ώθηση τώρα που μπαίνουμε στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν.

Με το ενδιαφέρον να χτυπάει κόκκινο αναφορικά με την κίνηση που θα γίνει στην πράσινη frontcourt, γίνεται κατανοητό πως ότι επιλογή αθλητή κι αν γίνει αυτή θα αποτελεί μέγιστο ρίσκο μιας και τα χρήματα προς διάθεση είναι μετρημένα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ψάχνει σέντερ με φυσικό και αθλητικό πακέτο. Μεγάλο άνοιγμα χεριών, που να τρέχει καλά το γήπεδο, να έχει καλά δεύτερα και τρίτα άλματα που θα τον βοηθούν στις μάχες των ριμπάουντ και να μπορεί να παίζει πάνω από τη στεφάνη.

Δεν θα ήταν άσχημα να διέθετε timing στο μπλοκ και θέληση να βάλει τα χέρια του παντού. Κάποιος παίκτης που θα «φωνάζει» ότι μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο μιας και θα αποτελεί πολύ καλή πρώτη ύλη, άκρως αξιοποιήσιμη στο επόμενο επίπεδο.

Το ζήτημα είναι που βρίσκεις τέτοιο αθλητή μιας και η χρονική περίοδος δεν ευνοεί, οι περισσότεροι παίκτες έχουν συμβόλαια…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News