Παναθηναϊκός: Το θέμα ήταν να κρατήσεις μια ήδη επιτυχημένη, με χημεία ομάδα

Παναθηναϊκός: Οι προτάσεις σε Βέλεθ και... Σένκεφελντ!

Ο Φραν Βέλεθ έκανε εξαιρετικά πλέι-οφ και μπόρεσε να προσελκύσει ενδιαφέρον από κλαμπ του εξωτερικού που λύνει το οικονομικό πρόβλημα εκείνου, της φαμίλιας και των…δισέγγονών του.

Αν ισχύουν τα 800 χιλιάρικα που θα κερδίσει η ΠΑΕ από τους Άραβες ορθώς η ομάδα αφήνει να αποχωρήσει ένας παίκτης που πέρσι ακούμπησε το ταβάνι του, ταίριαξε με τον Μπαρτ Σένκεφελντ και θα μπορούσε να τον χάσεις σε μερικούς μήνες δίχως να εισπράξεις μισό ευρώ.

Το ερώτημα είναι αν μπορείς να βρεις ισάξιο και καλύτερό του με ποσό γύρω στο 1.000.000 ευρώ. Ο κόσμος ανησυχεί βλέποντας την στασιμότητα στα μεταγραφικά.

Φέτος το θέμα ήταν να κρατήσεις μια ήδη επιτυχημένη, με χημεία ομάδα και να λάβεις πίσω τα διπλά / τριπλά με την είσοδό σου στους ομίλους του ECL.

Θα είχες έτοιμο, δεμένο σύνολο από Σεπτέμβριο, με ψυχολογία στο ταβάνι, με λίγους παίκτες να χρειάζονται προσαρμογή και όχι 3-4/11 βασικούς να ψάχνουν πατήματα. Αυτό είναι το ρίσκο…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News