Παναθηναϊκός: Το ρόστερ και οι τελευταίες πινελιές

Παναθηναϊκός: «Πρασινίζει» ο Ράντονιτς!

Πινελιές λείπουν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Το υλικό δεν είναι σούπερ αλλά ούτε και για πέταμα: χρειάζεται το κλαμπ προπονητή που να ξέρει τους παίκτες και να τους πιστέψει.

Η ομάδα έχει σουτέρ καλούς (Αντριους, Γκριγκόνις), παίκτες εξελίξιμους (Λι), κάποια παιδιά που πρέπει ψυχολογικά ν ανέβουν (Μποχωρίδης, Μαντζούκας).

Υπάρχουν ψηλοί με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους οποίους μπορείς να διαλέγεις δυο ή και τρεις κατά περίσταση ανάλογα με τον σχηματισμό του αντιπάλου. Υπάρχουν ακόμα οι άγουροι αλλά και ταλαντούχοι Χουγκάζ, Αβδάλας.

Επειδή θα σημειωθούν τραυματισμοί και ντεφορμαρίσματα όλοι θα χρειαστούν, αλλά αυτοί που θα κάνουν την διαφορά θα είναι όσοι νιώσουν ότι ο προπονητής τους εμπιστεύεται τυφλά.

Πέρσι π.χ τους μικρούς οι προπονητές ούτε τους έβλεπαν κι η ομάδα κατέβηκε στα πλέι-οφ γυμνή ίσα ίσα για να βγει η υποχρέωση. Μακάρι να εξελιχθούν πολλοί αθλητές φέτος.

Βλέπουμε μέχρι τώρα παιδιά με κάψα να κάνουν τη διαφορά, άλλους φιλόδοξους κι άλλους που στην καριέρα τους δεν έμαθαν να τα παρατάνε: αλλά η προσπάθεια, η επιμονή και η φιλοδοξία δεν αρκούν για να γίνεις πρωταθλητής.
Χρειάζεται να μετράς χιλιόμετρα στο ανώτατο επίπεδο και να έχεις προσωπικότητα. Αναμένουμε…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News