Παναθηναϊκός: Το ποσό-ανάσα που γλιτώνει αν φύγει ο Αγιούμπ

Ξεμένει ο Αγιούμπ στον Παναθηναϊκό...

Ο προπονητής της Φορτούνα Σιτάρντ, Σχορς Ούλτι, τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από τον Αγιούμπ και σημείωσε ότι θέμα θα κριθεί από τις διαπραγματεύσεις τόσο με τον ίδιο όσο και με τον Παναθηναϊκό.

Όπως τόνισε ο Σχόρς Ούλτι ο Αγιούμπ είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση ενώ σημείωσε ότι αν δεν ήταν να υπογράψει δεν θα συνέχιζε να προπονείται με την Φορτούνα.

Βέβαια ξεκαθάρισε ότι όλα θα κριθούν από τις διαπραγματεύσεις τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον ίδιο τον παίκτη.

Το ποσό που γλιτώνει αν φύγει ο Αγιούμπ

Εφόσον βρεθεί κοινή γραμμή στη διαπραγμάτευση των τριών πλευρών το τριφύλλι μπορεί να γλιτώσει περισσότερες από 400.000 ευρώ μαζί με την εφορία απ τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου που έχει ο Μαροκινός.

Από τη στιγμή που η ολλανδική ομάδα θα κινηθεί για να τον αποκτήσει οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν έως κι 100 000 ευρώ δίκην αποζημίωσης.

Η Φορτούνα μπορεί να προσφέρει συμβόλαιο περίπου 200.000 με 220.000 ευρώ για το επόμενο έτος και πλέον θα πρέπει να δεχτεί κι ο Αγιούμπ να κόψει περίπου το 1/4 όσων έχει λαμβάνειν απ’ το τριφύλλι.

Αν κλειδώσουν τα παραπάνω νούμερα οι πράσινοι θα αφαιρέσουν απ’ τον προϋπολογισμό τους ένα ποσό έως και 420.000 ευρώ με την εφορία, σύμφωνα με τη Sportday.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News