Παναθηναϊκός: Το μοναδικό ρίσκο του Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές που θα κρίνουν πολλά

Ο Ιβάν μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο είπε ότι δεν κάνει rotation.

Η «σφιχτή» διαχείριση ,ωστόσο, κάθε άλλο παρά συνετή είναι αυτή την εποχή που οι περισσότεροι πράσινοι…σέρνονται.

Βρίσκοντας λύσεις από τους παγκίτες (ποιους όμως; ) μακιγιάρεις ενδεχομένως τρωτά σημεία στη στελέχωση της ομάδας που τόση κουβέντα έχει σηκώσει από το καλοκαίρι.

Επιβάλλεται ενόψει τελικής ευθείας πρωταθλήματος να μπει στο παιχνίδι κι η second unit του Γιοβάνοβιτς, όσο μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί σε σεζόν με πάνω από 60 παιχνίδια, φιλικά, επίσημα.

Γίνεται κατανοητό ότι ο κόουτς θέλει να βασιστεί κυρίως στους παλιούς ποντάροντας σε καλύτερη συνοχή, πιο ξεκάθαρους ρόλους, μεγαλύτερη διάρκεια.

Τα μικρά rotation είναι πιο εύχρηστα κι ευέλικτα αλλά έχουν και σημαντικά μειονεκτήματα σε βάθος χρόνου, ειδικά σε μια διοργάνωση που το τριφύλλι καίγεται να κατακτήσει, έχοντας όμως τόσα ατού σε άσχημη κατάσταση.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: «Βροχή» οι προτάσεις στόπερ – Δύο που ξεχωρίζουν

O Παναθηναϊκός μετά τις μεταγραφές των Πούχατς, Κλεϊνχέισλερ, Γερεμέγεβ και Μαντσίνι τσεκάρει την αγορά για μία ακόμα κίνηση.

Αυτή η κίνηση θα αφορά ή την απόκτηση ενός ενός ακόμα εξτρέμ ή ενός κεντρικού αμυντικού.

Σε ότι αφορά τον κεντρικό αμυντικό, τις τελευταίες μέρες πέφτουν βροχή οι προτάσεις για στόπερ με τους πράσινους να έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή του Ντιέγκο Ρέγες. Ο Μεξικανός αγωνίζεται στη Τίγκρες και το συμβόλαιο του εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2023.

Η βασική του θέση είναι στόπερ ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως αμυντικός μέσος αν χρειαστεί.

Έχει ύψος 1,91, είναι διεθνής με τον Μεξικό έχοντας 65 συμμετοχές με 2 γκολ ενώ έχει αγωνιστεί σε Κλαμπ Αμέρικα, Πόρτο, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ, Φενέρμπαχτσε, Λεγκανές και Τίγκρες.

Τέλος, η χρηματιστηριακή αξία του 30χρονου κεντρικού αμυντικού ανέρχεται στα 2.200.000 ευρώ.

Η δεύτερη περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του Κωνσταντίνου Λαϊφη, Ο Κύπριος αμυντικός αγωνίζεται στη Σταντάρ Λιέγης και το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2023.

Η βασική του θέση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού όμως μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό μπακ όσο και ως αμυντικό χαφ αν χρειαστεί.

Έχει ύψος 1,86, είναι διεθνής με την Κύπρο έχοντας 45 συμμετοχές με 3 γκολ ενώ έχει αγωνιστεί σε Ανόρθωση, ΑΕΚ Λάρνακας, Ολυμπιακό και Σταντάρ Λιέγης.

Τέλος, η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ.

Πάντως, οι δύο παίκτες που προαναφέραμε δεν είναι οι μόνοι που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι οι Πράσινοι να προχωρήσουν στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού το καλοκαίρι.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News