Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ερώτημα και το τρέμουλο

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Πόσος καιρός πάει που αυτή η ομάδα πάλευε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο δίνοντας σου την εντύπωση ότι στο τέλος ότι κι αν γινόταν αυτό που ήθελε θα το έπαιρνε;

Νίκη με ανατροπή επί ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ανατροπή με τους λιμανίσιους, σιγουριά στα ζόρικα ματς με Ατρόμητο, Αρη, Τρίπολη που όσο κι αν σε δυσκόλεψαν ψυχανεμιζόσουν πως το τρίποντο θα ερχόταν.

Υποτίθεται ότι στον α΄ γύρο δεν πλήρωσες τις άσχημες στιγμές σου γιατί οι παίκτες έχουν “ατσαλώσει” στο χαρακτήρα τους και κυνηγούν τα πάντα ακόμη κι αν μοιάζουν χαμένα.

Το πράγμα άλλαξε άρδην εσχάτως και δεν θέλει πολύ να εκτροχιαστείς.

Ο Ιβάν παραμένει ψύχραιμος, μένει να δει τι δεν έκανε σωστά το τριφύλλι τόσο καιρό.

Μαζί με τους τρόπους αντιμετώπισης και τις επιδιορθώσεις που οφείλει να κάνει στην επόμενη σειρά αγώνων για να μην ξεφύγει η ΑΕΚ και το κλαμπ δώσει κι άλλα δικαιώματα στον ανταγωνισμό.

Όλα είναι στο μυαλό των παικτών. Ένα σύνολο που ήταν εντυπωσιακό το πόσο προσηλωμένο παρέμενε στο πλάνο, πόσο ήρεμο ήταν, πόσο υπομονή και πίστη στο σχέδιο κουβαλούσε, πλέον…τρέμει!

Γιατί, είναι το ερώτημα!

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Μην ξεχνάμε τι προϋπήρχε του ερχομού του Γιοβάνοβιτς

Τα μειωτικά επίθετα κι η ειρωνεία περισσεύουν για τον προπονητή αυτές τις μέρες ενώ δεν πάει πολύς καιρός που ο ίδιος άνθρωπος αποθεωνόταν με το τραγούδι που η εξέδρα αφιέρωνε για χρόνια στον μέγα Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

ΟΚ, το κλαμπ δεν έκανε μεταγραφές βαρβάτες, έπεσε από την πρώτη θέση με σοκαριστικό τρόπο αλλά όσο κι αν μας πονά η απουσία θέσεων στόχων ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ Παναθηναϊκού δεν θυμόμαστε το καλοκαίρι τον προπονητή να τάζει πρωτάθλημα.

Αυτό που εμείς βλέπουμε είναι ότι τα αρνητικά σχόλια για τον Ιβάν είναι υπερβολικά πολλά κι είναι παράξενο αυτό αυτό γιατί μιλάμε για τον κόουτς μιας ομάδας που πέρσι έκανε θαύματα με το που μπήκε η άνοιξη.

Αυτή η άρνηση στο να παραδεχθούμε που ήταν το κλαμπ και που έφτασε με τον Σέρβο είναι άδικη για τον Γιοβάνοβιτς που έκανε από τον Μάρτη ως τον Δεκέμβρη καταπληκτική σεζόν στήνοντας στα πόδια της μια ομάδα που πριν από αυτόν παρέπαιε.

Καλό είναι να μην ξεχνάμε τι προϋπήρχε του ερχομού του στο Κορωπί…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News