Παναθηναϊκός: Το κορυφαίο ματς με τη φανέλα του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός: Το κορυφαίο ματς με τη φανέλα του Τριφυλλιού

Φοβερός την Κυριακή ο Γιάννης Κώτσιρας.

Αν είχε τον διασκελισμό, το κορμί, την επιτάχυνση και την τεχνική του Γιώργου Βαγιαννίδη (που είχε μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια για να χριστεί σκόρερ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ), αν ήταν πιο σίγουρος στις επιθετικές του σκέψεις θα διέθετες σήμερα τον βασικό μπακ της εθνικής.

Ο πρώην παίκτης της Τρίπολης καλείται στον δεύτερο γύρο να φανεί πιο ουσιαστικός, να ανέβει κι ο Χουάνκαρ (που για τα δεδομένα του έκανε μετριότατο πρώτο γύρο) ώστε η ομάδα να αποκτήσει περισσότερο πλάτος, κάτι που επιβάλλεται με τον Αϊτόρ λαβωμένο!

Το τριφύλλι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, έχει πίστη στο πλάνο και η δουλειά που πέφτει στο Κορωπί είναι στοχευμένη.

Όταν απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα επιτίθεσαι με πλάνο, προσπαθείς να δημιουργήσεις ανισορροπία στην άμυνα με τα ανεβάσματα του ακραίου σου οπισθοφύλακα και δεν καταφεύγεις σε γεμίσματα, δείχνεις πως έχεις στρατηγική και την τύχη σου την κυνηγάς ως εκεί που δεν πάει.

Ο Κώτσιρας σούπερ ταλέντο δεν είναι αλλά είναι δουλευταράς, επίμονος, σοβαρός και από την άνοιξη και μετά τακτικά πολύ σωστός.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News