Παναθηναϊκός: Τι άλλαξε με Φέρελ και βρίσκεται «εκτός»;

Παναθηναϊκός: Τότε θα είναι πανέτοιμος για πεντάδα ο Φερέλ!

Υποτίθεται ότι ο προπονητής και οι συνεργάτες του είχαν επεξεργαστεί την περίπτωση Γιόγκι Φέρελ που είναι έτοιμος να αποχωρήσει -σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν-αν και ακόμα δεν τον έχουμε δει συγκεντρωτικά ούτε 10 λεπτά!

Αναρωτιόμαστε τι να έχει συμβεί μαζί του όταν προ εβδομάδων διαβάζαμε πως ο Αμερικανός έχει όλα τα στοιχεία που ζητάει ο Δημήτρης Πρίφτης από έναν γκαρντ:

Γρήγορος με εξαιρετικό πρώτο βήμα, μπορεί να δημιουργήσει το δικό του σουτ, παίζει σε γρήγορο τέμπο και είναι συνεπής στην άμυνα πάνω στην μπάλα.

Ο Φέρελ έχει καλό όνομα στο ΝΒΑ. Η πρώτη του διετία (2016-2018) – κυρίως με την φανέλα των Μάβερικς – ήταν ονειρεμένη, αφού είχε έναν ξεκάθαρο ρόλο στο ροτέισον των Μαβς και το εκμεταλλεύτηκε, αριθμώντας τότε 10.2 ποντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ μέσο όρο με 37.8% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News