Παναθηναϊκός: Θέλει τον Γιοβάνοβιτς με καθαρό μυαλό και ο Ιβάν χρειάζεται εμπιστοσύνη

Παναθηναϊκός: Έκανε οκτώ μεταγραφές, τις πέντε το τελευταίο δεκαήμερο!

Το πρωτάθλημα ξεκινάει οσονούπω και ελπίζουμε (όπως στις περιπτώσεις Πογιάτος, Μπόλονι) να μην εντοπιστεί θέμα στο μυαλό του προπονητή.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι σε μια ομάδα που ανέλαβε να χτίσει, δουλεύει μερικές εβδομάδες μεν, αλλά ξέρει τέλεια τη γλώσσα και τα χούγια μας, γνωρίζει που κρύβονται παγίδες γι αυτό αισθάνεται πίεση.

Ακούει, διαβάζει και μαθαίνει τα πάντα, με το που γίνει η σέντρα πιθανόν να νιώσει πως δεν θα έχει ελαφρυντικά.

Όλα αυτά μπορεί να είναι και άδικα λαμβάνοντας υπόψη ότι ο προπονητής είναι φρέσκος αλλά μιλάμε για τον Παναθηναϊκό των αμέτρητων «πέτρινων» χρόνων: όποιος αυτή την πίεση δεν την αντέχει, δεν κάνει για την συγκεκριμένη ομάδα.

Ευχόμαστε η πίεση να μην τον γονατίσει και να μην του θολώσει το μυαλό. Με την ομάδα θα δίνει ένα ματς την εβδομάδα και θεωρητικά δεν έχει κάτι να φοβηθεί πέραν από τις αποδοκιμασίες που εδώ που τα λέμε αν στραβώσουν τα πράγματα θα αφορούν (όπως πάντα) τον ιδιοκτήτη.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον Γιοβάνοβιτς ψύχραιμο, με καθαρό μυαλό και ιδέες κι ο κόουτς χρειάζεται εμπιστοσύνη. Μόνο που αυτή δεν είναι κατά παραγγελία: κερδίζεται. Και για να την κερδίσεις χρειάζονται αποτελέσματα και καθαρές κουβέντες.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News