Παναθηναϊκός: Θέλει και... δεύτερο Ουόλτερς!

Παναθηναϊκός - Μπολόνια 88-85: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νέιτ Ουόλτερς είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Παναθηναϊκού και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που βρίσκεται στο παρκέ.

Ο Παναθηναϊκός μετά την εποχή του Νικ Καλάθη δεν είχε βρει σοβαρό point guard. Η συγκεκριμένη θέση αποτελούσε αχίλλειος πτέρνα της ομάδας και παρά το γεγονός ότι αποκτήθηκαν «άσσοι» δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και αποχώρησαν… νύχτα!

Ο Νέιτ Ουόλτερς όμως δεν είναι τέτοια περίπτωση. Ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που απέκτησε τον Αμερικανό guard έχει θυμηθεί ξανά πως είναι να έχεις σοβαρό playmaker. Ωστόσο το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη λύση.

Όταν ο Ουόλτερς ξεκουράζεται, ο Παναθηναϊκός είναι εντελώς διαφορετική ομάδα και θα πρέπει οι άνθρωποι των πρασίνων να σκεφτούν σοβαρά την απόκτηση ενός… δεύτερου playmaker σαν τον Αμερικανό πρώην άσο της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News