Παναθηναϊκός: Τέσσερις στον «αέρα» σε 15 μέρες - Τα δεδομένα

Μα-κέντησε ο Παναθηναϊκός, δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο!

Τέσσερις παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, θα μπορούν από την 1η Ιανουαρίου 2022 να διαπραγματευτούν με άλλη ομάδα αν θέλουν!

Συγκεκριμένα οι Χατζηγιοβάνης, Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο έχουν συμβόλαιο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και απ’ την Πρωτοχρονιά έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν όπου επιθυμούν ως ελεύθεροι.

Οπως αναφέρει η Sportday, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εδώ και λίγες μέρες είχαν ενημερώσει για την πρόθεσή τους να καταθέσουν πρόταση ανανέωσης στους Χατζηγιοβάνη και Χουάνκαρ αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Οσο για τους Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο αν και στην αρχή της σεζόν μπορεί στο τριφύλλι να μην είχαν αποφασίσει αν θα τους διατηρήσουν στις τάξεις τους ή μη, οι εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα είναι ικανές για να αλλάξουν τα έως τώρα δεδομένα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News