Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα και το δίλημμα για την ενδεκάδα

Στήριξη του κόσμου στον Ιβάν - Χειροκροτήματα μετά τη λήξη!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε μερικές ώρες την Σλάβια Πράγας με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Αναφορικά με την ενδεκάδα την οποία θα παρατάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην σημερινή αναμέτρηση, τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό.

Έτσι, στο τέρμα θα βρίσκεται ο Μπρινιόλι ενώ την τετράδα της άμυνας θα συνθέσουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ.

Στην μεσαία γραμμή ο Πέρεθ είναι σίγουρος ενώ τα εσωτερικά χαφ θα είναι οι Τσέριν και Κουρμπέλης. Εδώ ίσως υπάρξει μία αλλαγή καθώς θέση διεκδικεί ο Αλεξανδρόπουλος ο οποίος προέρχεται από ίωση αλλά έχει προπονηθεί τις τρεις τελευταίες μέρες κανονικά.

Τέλος, στην άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Βαγιαννίδης στα δεξιά και Αιτόρ στα αριστερά ενώ όπως όλα δείχνουν στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Σπόραρ με τον Ιωαννίδη πάντως να διεκδικεί και αυτός θέση στο βασικό σχήμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News