Παναθηναϊκός Συμπεράσματα για παρουσίες/απουσίες και... μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Από αλλού το περιμέναμε, αλλού μας ήρθε

Η δική μας εντύπωση είναι ότι η ισοπαλία με τον αιώνιο μπορεί να κάνει καλό στον Παναθηναϊκό που έχασε άλλη μια ευκαιρία να πετύχει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι φέτος: το παιχνίδι του έδειξε αδυναμίες που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις απουσίες, αλλά και με τις παρουσίες.

Το κέντρο της άμυνας π.χ απαγορεύεται να παίζει χωρίς τον Σένκεφελντ ακόμα κι αν ο Ολλανδός…κουτσαίνει.

Μια από τα ίδια ισχύουν για τον Χουάνκαρ. Το δίδυμο Πέρεθ-Μαουρίσιο έχει αμυντικές μεταπτώσεις –αλλά οργανωτικά οι τύποι δεν παίζονται.

Ακόμα και η σύσταση της επίθεσης είναι παζλ για δυνατούς λύτες. Ο Μακέντα π.χ είναι δύσκολο να βοηθήσει μια ομάδα σχηματική και καλουπωμένη, δεν σκοράρει και στα δύσκολα και ισορροπημένα ματς η συνήθης ανυπαρξία του είναι για κάθε προπονητή δύσκολο κουίζ.

Επιπλέον πρέπει να δει ο κόουτς τι θα κάνει με τις ενισχύσεις, ίσως χρειαστεί και φορ αφού άνευ Καρλίτος ο μοναδικός που μένει πίσω είναι ο άγουρος Ιωαννίδης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News