Παναθηναϊκός: Σκληρή «απάντηση» σε Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Σκληρή «απάντηση» σε Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έκανε ένσταση στον ΑΣΕΑΔ αυτή τη φορά για τη συμμετοχή της Χατζηνικολάου, προσπαθώντας να πάρει με… κάθε τρόπο το πρωτάθλημα στα χαρτια!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απάντησε με σκληρή διαρροή. Χαρακτηριστικά ανέφεραν:

«Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν μείνει …έκθαμβοι από τις απανωτές προσφυγές της ομάδας που προέρχεται από το Ελληνικό για το πρωτάθλημα που έχασε μέσα στο γήπεδο πεντακάθαρα και κρυστάλλινα.

Αφού λοιπόν δεν πέτυχαν οι τραμπουκισμοί στα ημίχρονα των αγώνων στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ στους διαιτητές, αφού τελικά αναγκάστηκαν να δείξουν τα ματς ζωντανά ενώ το απέφευγαν συστηματικά, αφού δεν πέτυχε η προσπάθεια να μπαίνει όλο και περισσότερος κόσμος που σουλάτσαρε γύρω από την αίθουσα του ΣΕΦ για να δημιουργηθεί «κλίμα», αφού έψαχναν για δικαιολογίες για την ήτττα στο κλειστό της Λεωφόρου στον κόσμο που ήταν εκτός γηπέδου, αφού ο ίδιος ο προπονητής τους ομολόγησε ότι τα επικοινωνιακά τερτίπια δεν φτάνουν και ότι το ρόστερ του δεν ήταν το πληρέστερο στην Ελλάδα και ήταν αουτσάιντερ….

Πήραν τελικά έναν δρόμο που τον γνωρίζουν καλά σε όλα τα αθλήματα, αυτών των προσφυγών, των ενστάσεων κλπ Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπει στη διαδικασία δημόσιας απάντησης καθώς έχει λειτουργήσει νόμιμα από την αρχή ως το τέλος κινούμενος αποκλειστικά και μόνο με βάση τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας και τις τροποποιητικές προκηρύξεις.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News