Παναθηναϊκός - Ρεάλ Live Streaming | Euroleague 2020/21

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Live Streaming | Panathinaikos – Real Madrid Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Live Streaming: Αφού δεν έκανε τα εύκολα πρέπει να κάνει τα δύσκολα…

Δύο καθοριστικά παιχνίδια για τη συνολική πορεία του στην Ευρωλίγκα δίνει αυτή την εβδομάδα ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης(15/12  21.00).

Panathinaikos – Real Madrid Live Streaming

Μαντάρα τα έκανε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ζαγλκίρις. Με εξαίρεση ένα 7λεπτο στη 3η περίοδο ήταν κάκιστος. Επέτρεψε στους Λιθουανούς να κάνουν πάρτι στο κλειστό του ΟΑΚΑ και να αναστηθούν (είχαν 6 σερί ήττες).

Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο στην άμυνα άμεσα. Την ίδια ώρα υπάρχει πρόβλημα στη διαχείριση των αποτελεσμάτων. Σε αυτό παίζει ρόλο η απειρία που υπάρχει στο ρόστερ. Οι πράσινοι είχαν «έντονες» μέρες στα αποδυτήρια και μεσολάβησε η εύκολη νίκη επί του Περιστερίου για το πρωτάθλημα. Όμως δεν αποτελεί σοβαρό δείγμα γραφής. Κόντρα στην Ρεάλ ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει το σκληρό του πρόσωπο διαφορετικά δεν θα έχει καμία ελπίδα. Live Streaming Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Real Madrid Live Streaming

Στον αντίποδα η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται στην Αθήνα μετά από δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες για την Ευρωλίγκα απέναντι σε Ζενίτ και Βιλερμπάν. Αγωνιστικά προσπαθεί να βρει την κατάλληλη χημεία χωρίς τον Καμπάτσο. Βαθμολογικά πήρε τη θέση της στην τετράδα μετά το κακό ξεκίνημα και έχει πλέον ρεκόρ 8-5 στη διοργάνωση.  

Επιπρόσθετα υπάρχει μια προϊστορία τη τελευταία διετία που αγγίζει τα όρια του ανεξήγητου. Ενώ το συγκεκριμένο ζευγάρι αποτελούσε παραδοσιακό ντέρμπι, από τον Απρίλιο του 2018 και έπειτα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει νικήσει το τριφύλλι 10 συνεχόμενες φορές! 

Αλλά αφού ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ της νίκης στο Μιλάνο και έχασε από την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ, τώρα είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει  ένα μεγάλο αποτέλεσμα…

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Στοίχημα στοίχημα

Αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει περίπου 3,5 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ματς 75 πόντους χοντρικά. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Live Streaming | Links

Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός – Ρεάλ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News