Παναθηναϊκός - Ρεάλ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 6/10

Παναθηναϊκός: Η αδικία με Λι, λόγω αριθμών

Παναθηναϊκός – Ρεάλ καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση της πρεμιέρας της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη της Euroleague, με πρώτο αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι έπειτα από το ριζικό λίφτινγκ του καλοκαιριού θα προσπαθήσουν να διαγράψουν τα περσινά πεπραγμένα και να πραγματοποιήσουν μία γεμάτη σεζόν. Το πρόγραμμα της εκκίνησης δεν είναι εύκολο, ωστόσο η ομάδα διαθέτει καλά στοιχεία.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε το σύνολό του να τα… σπάει κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο η άμυνά του ήταν πολύ καλή. Με το τελευταίο στοιχείο ως όπλο, αναμένεται να βάλει δύσκολα στην περσινή φιναλίστ της Ευρωλίγκα, που έρχεται με αρκετές απουσίες στην Αθήνα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τo Novasports Prime HD.

«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Ο Σέρχιο Γιουλ σε δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση της Ρεάλ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Euroleague στάθηκε στην αύρα του ΟΑΚΑ και στο νέο ρόστερ που έχει το «τριφύλλι». Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του άσου της ισπανικής ομάδας:

«Το κίνητρό μας για να παίξουμε στην Euroleague είναι μέγιστο και όλοι στην ομάδα θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα σεζόν σε αυτό το πρωτάθλημα και να παίξουν σκληρά για να είναι σε ένα άλλο Final Four όταν έρθει ο Μάιος.

Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός είχε καλές προσθήκες, είναι ουσιαστικά μια νέα ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και με αυτούς τους αφοσιωμένους φιλάθλους στο ΟΑΚΑ, ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας, κρατώντας τον έλεγχο του ρυθμού για να έχουμε επιλογές να κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε με το δεξί πόδι».

Παναθηναϊκός – Ρεάλ καναλι ωρα: Συγκρατημένος ο Ράντονιτς

«Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Ευρωλίγκα. Αντιμετωπίζουμε την Ρεάλ Μαδρίτης, την φιναλίστ της περσινής σεζόν, στο πρώτο μας παιχνίδι. Έχει διατηρήσει αρκετούς παίκτες από την ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά προσέθεσε και κάποιους ακόμη. Έχουν δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση κάτι λογικό καθώς η πλειοψηφία των παικτών γνωρίζονται μεταξύ τους ενώ και ο καινούργιος τους προπονητής προέρχεται μέσα από τον οργανισμό.

Αν συγκρίνεις τη δική τους κατάσταση με τη δική μας είναι ξεκάθαρο πως εμείς χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο μαζί. Για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Δυστυχώς, ο Γουόλτερς είναι εκτός και δεν θα παίξει απέναντι στη Ρεάλ. Ενώ και ο Πονίτκα με τον Γκριγκόνις έχουν μόλις πέντε προπονήσεις με την ομάδα. Είναι σημαντικό για εμάς να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεάλ και παράλληλα να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα μέσα από τις προπονήσεις».

Θετικό πρόσημο στις τελευταίες πρεμιέρες

Τα τελευταία χρόνια ο εξάστερος ξεκινάει με το… δεξί συνήθως στην διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα τα τελευταία έξι χρόνια μετράει τέσσερις νίκες στην 1η στροφή, με τον εντός έδρας απολογισμό να είναι στο «3 στα 3».

Σεζόν 2016/17: Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 84-76
Σεζόν 2017/18: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 98-71
Σεζόν 2018/19: Παναθηναϊκός – Μακάμπι τελ. Αβίβ 89–84
Σεζόν 2019/20: Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 87-82
Σεζόν 2020/21: Κιμκι – Παναθηναϊκός 76–78
Σεζόν 2021/22: Μονακό – Παναθηναϊκός 75–63

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News