Παναθηναϊκός: Πώς μπορεί να είναι λειτουργικό το Ιωαννίδης-Σποράρ

Παναθηναϊκός: Οι 4 πρώτες αλλαγές του Γιοβάνοβιτς

Η συμμετοχή του Φώτη Ιωαννίδη στα τελευταία ματς στο πλευρό του Αντράζ Σποράρ πρόσφερε λύσεις και βαθμούς.

Αυτή η Big μα φαινομενικά δυσκίνητη lineup μπορεί να δώσει τη πολυτέλεια έξτρα πίεσης στον αντίπαλο στο «κλείσιμο» αγώνων, αφού οι δυο τους δείχνουν ότι δεν έχουν πρόβλημα συνύπαρξης.

Ο Σλοβένος είναι καλός κι ως δημιουργός διαθέτοντας αποτελεσματικό ξεμαρκάρισμα και άριστη τεχνική κατάρτιση, κάτι που σε πολλά 90λεπτα μπορούν να του δώσουν τα κλειδιά της επίθεσης ή της ανάμειξης δίπλα του ενός πιο «ωμού» φορ τύπου Φώτη.


Σε αυτή την περίπτωση ο συνδυασμός μήκους-ποδιών-όγκου-εκτέλεσης θα είναι εκεί και θα δυσκολεύει τα αντίπαλα σέντερ μπακ, στόχος του Ιβάν θα είναι η παραγωγή λαθών που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι δικοί του είτε σε αντεπιθέσεις , είτε εναντίον οργανωμένης άμυνας.

Φυσικά, επειδή το ποδόσφαιρο είναι συνέχεια και παίζεται και στις δύο πλευρές του χορταριού σε σχήμα με 2 φορ θα είναι κομβικής σημασίας το ποσοστό ευστοχίας στις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και προφανώς να μην χάσεις το κέντρο αφού για να παίζει ένας επιπλέον στράικερ θα έχει αφαιρεθεί -λογικά- ένας μέσος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News